RAUMAN KODINONNISuomen yksi kodikkaimmista sisustusliikkeistä, Rauman Kodinonni oli torstai-iltana täpötäynnä. Syksyisten pöytäkattausideoiden äärelle kokoontui hymyilevä joukko asiakkaita. Samalla treenattiin instagram-kuvausta ja talletettiin sisustusideoita ihan vain itselle syksyä ja tulevaa varten.

Sisustustalo Kodinonni Rauman Vanhassa Kaupungissa on tunnettu suuren valikoiman sisustusmyymälä. Liikkeen omistaja, Johanna Närvä on useasti palkittu yrittäjänä ja vahva alan ammattilainen, ja asiakkaat tuntevat hänet ja Kodinonnen tiimin kiitettävästä ja luotettavasta asiakaspalvelusta.
Olen tuntenut Johannan jo vuosia ja ihailen hänen sisukkuuttaan ja osaamistaan sisustusyrittäjänä. Tuntuu, että jokainen pienikin asia, joka palvelee hänen asiakkaitaan, tuo virtaa hänen työhönsä.

Tapasimme viime heinäkuussa Porin Asuntomessuilla ja saimme idean asiakasillasta, joka toisi iloa syksyiseen iltaan ja antaisi monelle kipinän tehdä ihan vain pieniäkin arkisia pöytäkattauksia ja samalla innostaisi kuvaamaan kännykkäkameralla muistoja näistä.  

Torstai-iltana täyttyi siis Kodinonnen kaunis myymälä, kun teimme harjoittelijani Mariel Wenströmin kanssa suuren katetun pöydän ja näytimme, miten luontevasti kangasserveteillä, astioiden kerrostamisella ja luovalla astiasarjojen yhdistämisellä syntyy tyylikäs, persoonallinen ja käytännöllinen pöytäkattaus, minkä ääreen istutaan pidemmäksikin aikaa arkena tai juhlapyhinä.
Ihanan lisän iltaan ja pöytäkattaukseen toi paikallinen Kukkashop Rosa, jonka valikoimasta tuotiin vehreitä oksia ja kukkia kaunistamaan lisää pöytää.Iloinen kiitos Johanna ja Kodinonnen tiimi sekä asiakkaat lämpimästä syysillasta, oltiin kuin kotonamme!


Hanna

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall