OSAAVA NAINEN KÄSITYÖLOUNGEKäsityölounge kokosi yhteen hyggeilijät ja kädentaitajat viikonlopun Osaava Nainen -messuilla Turun Messukeskuksessa. Luonnonvärejä ja materiaaleja nähtiin käsityöosaston teemastailauksissa ja muotinäytöksen neuleasuissa, ja villaiset lankavyyhdit neuleohjeineen tarttuivat messuvieraiden käsiin Kotilaiturin ja Villapuomi visualsin toteuttamalla osastolla. kaupallinen yhteistyö
Sadan neliön Käsityöloungessa aika kului viikonvaihteessa kuin siivillä! Toteutimme Kotilaituri sisustusyrittäjä Kati Laiturin ja oman yritykseni visualistiharjoittelijan Mariel Wenströmin kanssa uudenlaisen osaston käsityön ystäville, missä neulelankojen ja -tuotteiden lisäksi istuttiin pyöreän pöydän äärellä non stop-neuletreeneissä ja nähtiin neuleasujen - ja asusteiden muotinäytös lauantaina ja sunnuntaina.

Arvatenkin osasto sai lämpimän vastaanoton ja kässäilijöiden ruuhkan ja olimme itsekin lumoutuneita kaikkina messupäivinä, kun saimme ohjata, miten lanka kulkee puikoilla ja miten helposti pipot syntyvät.  
Käsityöloungen teemastailauksissa nähtiin "maalla, metsässä ja saaristossa" sisustusideat ja ajankohtaisimmat syksyn sisustustrendit, kuten luonnonmateriaalien käyttö tekstiileissä, luonnonläheiset värit ja ekologisuus neulelangoissa.

Osastomme yhteistyökumppanit olivat Rintalan tilan villalangat ja lampaantaljat, Sandness garn neulelangat, FLÖR KukkajaPuutarhan luontokoristelu teemapöydillä ja näytöksessä sekä Han-Mill Hobot, lämpimät, villaiset huopasaappaat mallien jaloissa. Myös osastonaapurimme Niinmun Designin upeat vaatteet ja asusteet olivat mukana Käsityöloungen muotinäytöksessä.


 

Lämmin kiitos kaikille messuvieraille, malleille ja yhteistyökumppaneille Käsityöloungen messupäivistä! Ja kiitos Turun Messukeskukselle ja Katille sekä Marielille hienosta yhteistyöstä!Hanna

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall