KUKKA-WORKSHOPISSA


Osallistuin kukkataiteilija ja valokuvaaja Kreetta Järvenpään kukka-workshoppiin viikonvaihteessa. Mikään kurssi aiemmin ei ole täyttänyt samanlaista kauneuden kaipuun täyttymystä! Kreettan tarinoiden innostamana toteutimme oman kukka-asetelmamme vallan viehättävästä materiaalista tunnelmallisella Kreettan työhuoneella.


Kreetta Järvenpää tunnetaan upeasta kukkavalokuvataiteesta, näyttelyistä, messuosastojen ja myymälätilojen kukkastailauksista, ja hän on tullut suosituksi myös monien innostavien kukka-workshoppien opettajana.

Yhteistyössä e-kukkapalvelun kanssa Kreetta järjesti työhuoneellaan kukka-asetelma-workshopin ja olen iloinen, että osallistuin päivään. Hyvässä vireessä kukkien maailmassa tunnit kuluivat nopeasti ja luovuus pääsi valloilleen.Kreetta tutkii humalan oksien asettelua.

Jokaiselle osallistujalle oli varattu työvälineet: pyörivä tarjotin, kukkaruukku, kanaverkkoa, kukkateippiä ja sakset sekä valikoima leikkokukkia ja vihreitä oksia.


Kreetta opasti kukkavarsien tueksi laitettavan kanaverkon taittelusta alkaen ja kertoi, miten hän on tutkinut vuosia eri kukkien käyttäytymistä ja kuivumista asetelmissa.Kreettan workshop-päivässä oli hieno sisältö, ja visuaalista silmänruokaa toi samalla työhuoneella kokkaava Meri-Tuuli Väntsi tekemällä meille täydellisen lounaan. Omena-linssisalaattia, hummusta, lampaankaretta, mustapapu-porkkanoita ja intialaiseen tapaan maustettua kukkakaalikratiinia. Nautimme kaikista ihanista mauista!
Lopuksi kuvasimme Kreettan ohjauksessa omat työmme ja tuntuihan se hienolta viedä kotiin oma asetelmansa.

En lainkaan ihmettele, miksi Kreettan workshopit ovat tosi suosittuja. Monet kukka-alan ammattilaiset osallistuvat niihin yhä uudelleen ja harrastajat löytävät kukkien ihanuuden ja hippasen omaa luovuuttaan.


Kreetta Järvenpään facebook-sivuilla voi seurata näyttely- ja kurssiaikatauluja ja hänen @kreettakreetta instagram-tilinsä on täynnä upeita töitä ( sekä suloisia kissakuvia).


Kiitos Kreettalle ja e-kukalle hienosta workshopista!

Hanna


   

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall