SYYSSADON LUONTOTEEMA KATTAUSILLASSA
Syksyiset kattausideat ja luontoteema nähtiin FLÖR Kukka Puutarhan asiakasillassa tällä viikolla. Sain tehdä bloggaajayhteistyössä sadonkorjuun ideoita yhdessä kukka-alan ammattilaisten kanssa ja visualistiharjoittelijani Mariel Wenströmin keramiikalla katettiin ihastuttava syyspöytä.blogiyhteistyöFLÖR Kukka Puutarhan asiakasillassa, syksyisten pöytien teemakattauksissa olivat esillä floristien tekemät, pysähdyttävän kauniit syksyiset kukka-asetelmat ja -kimput. Kurpitsat ja juurekset komeilivat pöydillä, heinät, varvut ja risut kimpuissa ja lehtikaalista tehtiin mainioita koristeita servettien vierelle ja pöytämaljakoihin. Ihan kuin ruuanlaittoonkin, pöytien kattamiseen tarvitaan hyvät ainekset ja iso määrä mielikuvitusta!
FLÖRIN floristi Annina Jaala-Myllyojan vintage Ruska-astioiden kattaus oli kekseliäs ja humoristinen. Lehtikaali ja syyshortensioiden kukat olivat somisteiden pääroolissa ja pienetkin ideat ahmittiin jokaisesta yksityiskohdasta. Olisipa mahtavaa istua tämän pöydän ääreen ihan oikeasti ruokailemaan, kun kesäkurpitsan pala on valmiina lusikassa!Valtava juureskimppu tehtiin komistamaan lounaspöytää. Miten näyttäviä kattauksia saadaan käyttämällä ruoka-aineksia somisteena vahvistamaan vuodenajan teemaa! Sipulit, punajuuret ja värikkäät porkkanat kattauksen ympärillä pitävät pöytäkeskustelunkin vilkkaana.


Tine K:n valkoiset astiat ovat Aveliasta.


Syksyisen leikkokimpun ympärillä on kranssi juureksista.


Puukulhot ja aluset ovat FLÖRin valikoimasta, Ernstin astiat Kotilaiturilta.

Tillinippu juurineen laitettiin korkeaan lasimaljakkoon juhlistamaan sadonkorjuuta.
Käsintehty keramiikka on saanut monet sisustajat valppaiksi kirppareilla ja monet harrastajat osallistumaan opistojen kursseille. Visualistiksi pian valmistuva Mariel Wenström on tehnyt keramiikkatöitä Paraisten opiston kursseilla ja yksi illan teemapöydistä katettiin Marielin käsintehdyillä keramiikka-astioilla. Mukit, lautaset ja uunivuuat keräsivät asiakasiltaan osallistuneet ihastelemaan pitkäksi aikaa.

Kiitos FLÖR ja asiakkaat, miten inspiroiva luontoteeman kattausilta meillä kaikilla!

Hanna

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© VILLA PUOMI
Maira Gall