TÄNÄÄN HANGOSSA


Tänään ollaan Hangossa, kun Kati & Henna avaavat Kotilaiturin POP UP- kesäkaupan vierasvenesataman edustalle. Kun sisustus-, lanka- ja vaatekaupan yrittäjät yhdistävät osaamisensa, saadaan aurinkoiseen Hankoon extra säteilyä!


Sain olla apuna, kun Kotilaiturin POP UP- puotia pystytettiin Hankoon viime viikolla. Yksi sympaattisista rantavajoista lastattiin täyteen leikkuulaudoilla, astioilla, kesäisillä tekstiileillä ja tuoksuvilla kynttilöillä.

Myös käsityölankoja, kivoja vaatteita, asusteita ja koruja on persoonallisten sisutustuotteiden lisäksi myynnissä tänään avautuvassa kotoisassa Kotilaituri POP UP- kesäkaupassa!Facebookissa voi seurata kesäkaupan aukioloaikoja sekä yrittäjien ideoita kesäisen Hangon POP UP - tunnelmissa. Linkki FB-sivuille on tässä! (klik) Kati ja Henna toivottavat sinut, perheesi ja ystäväsi tervetulleeksi Hankoon!


Aurinkoista kesää sinulle ja näille reippaille yrittäjille toivottaen,

Hanna
6 kommenttia

 1. Pitääpä yrittää suostutella ystävää, että tehtäisiin tuonna päiväreissu.
  Mukavaa viikkoa sinulle Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanko on valloittava! Meri, luonto ja kiva tunnelma rannassa ja sen ympäristössä! Tehkää ihmeessä ystävän kanssa päiväreissu Hankoon! Päivässä ehtii elää jo Hangon hyvää tunnelmaa! Ja Kotilaiturin puotia suosittelen teillekin! ❤️ Kesäiloa Outi!

   Poista
 2. Aivan ihana pikkuputiikki. Sopii tuonne kuin "nenä päähän" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, Satu! Sopii nimensäkin puolesta venesataman rantaan! 😊

   Poista
 3. Yksi syy lisää lähteä Hankoon <3

  VastaaPoista
 4. Kahden viikon päästä lähdetään saaristoretkelle ja olen hiljalleen alkanut raksia paikkoja, joihin haluan mennä. Täytyypä rastia Hangon suloiset rantavajat mukaan retkikohteiksi!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall