KIMPPUJA & KUKKAKUVAUSTA -WORKSHOP FLÖRISSÄ!

Kutsun sinut mukaan tulevan torstain kiehtovaan kukkakuvausiltaan! Saamme ohjeet ja opastusta FLÖRin floristilta kesäisen kukkakimpun luomiseen! Saat nähdä, millaiset kukat ja kimppujen mallit ovat juuri nyt ajankohtaisia. Lisäksi harjoittelemme kimppujen ja kukka-asetemien sommittelua pöytäkattauksissa ja kuvaamme kukkia erilaisia taustoja käyttäen!Jos rakastat kukkia ja olet kiinnostunut kukkakimppujen sitomisesta sekä niiden kuvaamisesta, on sinulle suunniteltu inspiroiva ja sisällöltään erityinen workshop-ilta 24.5.2018 klo 17:30-20:00 FLÖR KukkaPuutarhaan, Kaurakatu 43, Turkuun! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan!

FLÖRin floristi Annina Jaala-Myllyoja näyttää illan aikana mallia unelmien kesäkimpun sitomisessa. Kaikki iltaan osallistuvat tekevät oman kimppunsa, jonka jälkeen minä opastan kukkien valokuvaamisessa.

Sinulla tulee olla mukana workshopissa kamera tai kännykkäkamera, jonka perusasetukset osaat. Opastan sinua kuvaamaan erilaisia asetelmia, kuvakulmia, taustoja sekä valoa käyttäen! Kuvauksen jälkeen kerron, miten voit tehdä oman inspiroivan gallerian esim. Instagramissa ja minkälaiset kuvat ovat siellä näyttäviä ja näkyviä!

Teen workshopissa myös hurmaavien kukkien pöytäkattausideoita sekä kesän juhlapöytien kukkasomistuksia!

Workshopin hinta on 55€ ja se sisältää kukat ja opetuksen.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittatuminen on parhaillaan käynnissä FLÖRin facebook- ja web-sivuilla, tästä linkistä (klik).Tervetuloa, nähdään kukkien keskellä FLÖRissä!

Hanna

 
Hanna Leino
Stylisti -valokuvaaja- freelancer sisustustoimittaja
Villapuomi visuals

Instagram: @villapuomi ja @villapuomi_visuals
 

1 kommentti

  1. Oi, miten mahtavaa Hanna! Toistanpa taas itseäni... Olisinpa tuolloin paikalla! Nyt menee hääjutut ohi itsekkäiden mielitekojeni. Kuulumisiin! Tuija

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall