KEVÄTHYGGEÄ JA DESENION JULISTEITAYhtäkkiä kevät toi lämmön ja valo tulvi ulkoa sisälle. Samalla tuli ajatus laittaa harmaat tekstiilit sivuun ja vaalentaa väripalettia huoneesta toiseen. Sain mahdollisuuden tuoda keväistä hyggeä sisälle myös Desenion julistetauluilla! BLOGIYHTEISTYÖ DESENION KANSSA


Olen koko kevään vaalentanut kotona värimaailmaa. Vaalentanut aina valkoiseen saakka ja se on tuntunut hyvältä. Valkoinen ja puu yhdessä ovat jättäneet jäljen sydämeen, ja näiden kahden yhdistelmä tuntuu tuovan levollisuutta kodin hetkiin, sellaista hyvää hyggeä, mitä tarvitaan vuodenajasta toiseen.


Desenion web-shopista löysin hyggeä ihan kirjaimellisesti, kun julisteiden valikoimassa oli tämä 30 x 40 kokoinen HYGGE- juliste. Sen rinnalle, sohvan yläpuolelle valitsin Hans Wegnerin Y-tuolin, mattapintaisen WISHBONE -julisteen, 50 x 70 cm kokoisena ja beigen sävyisenä. Julistetta on Desenion valikoimassa myös mustavalkoisena ja kaikkiin kokoihin on mahdollista tilata eri sävyisiä kehyksiä. Valitsin näihin molempiin tammi puukehykset.

Toinen julisteista on nyt seinällä ja toinen nojaa sohvan selkänojaan. Ja saa nojata siinä vielä hetken, sillä yksi samansävyinen ja kokoinen pikkujuliste heinistä odottaa vielä paikkaansa taulukollaasissa.

 Hygge- julisteessa on hyvä kuvaus tanskalaisen elämäntavan merkityksestä.
" Lämpöä, hyvinvointia, mukavuutta, kun tunnet rauhaa ja voit nauttia yksinkertaisista asioista ja olosta siinä hetkessä. "Keittiön ruokailutilaan keväthygge syntyi samalla kertaa, kun vuodenaikahyllylle tuli 50 x 70 cm kokoinen EGGS IN A BOX -juliste. Sen sävyt ovat sopivan neutraalit ja aihe on kiva sinne, missä ruokaillaan.

Yhteistyössä Desenion kanssa sain julisteiden lisäksi myös alekoodin teille blogini lukijoille. Saat koodilla "villapuomi" 25% alennusta julisteista 8.-10.5.2018. Alennus ei koske kehyksiä eikä "handpicked" -julisteita!

Olisi kiva kuulla, jos sinäkin löydät julistevalikoimasta suosikkeja!


Keväthyggeillen,

Hanna

Tässä vielä linkki Desenion julisteisiin  sekä kehyksiin!

2 kommenttia

  1. Hyggeä loppuviikkoa sinulle Hanna ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Ja sinulle ja perheellesi hyvää äitienpäivää ja kevättä, pian jo kesää! <3

      Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall