MESSULIPUT ARVOTTU!Pääsiäisen pyhistä jäi kylläinen tunne. Runsaasti vapaata, herkkuja, yhdessäoloa, kukkia, sulkia ja munia. Laitoin muutaman postikorttikuvan tännekin muistoksi ja samalla kerron Piha- & Puutarha-messujen pääsylippujen arvonnan voittajat! Ilo huomata, kun niin moni lukijoista kommentoi ja osallistui arvontaan! Kiitos kaikille!Piha ja puutarha, ulkoilmaelämä ja pienenkin taimen istuttaminen terassilla tai vaikka siirtolapuutarhassa kiinnostaa monia. Olen tällainen itseoppinut, maalle muuttanut ja kotipuutarhuriksi kasvanut, joka nauttii kesäkukkien ja yrttien istuttamisesta ja kokeilee jotain uutta kukka- tai kasvilajiketta vuosittain pihapuutarhaansa. Sato on aina palkitsevaa korjata, ja ennen kaikkea nähdä kasvun ihme terassiviljelyssäkin.

Tällä viikolla valmistelemme blogisiskojen kanssa tulevia messuja. Blogini pitkäaikainen yhteistyökumppani Flör KukkaPuutarha näkyy messuilla omalla, mielenkiintoisella osastollaan ja käytän heidän yrttejään, puutarharuukkuja ja työvälineitä A 11- bloggaajaosaston stailauksessa. 

Odotan myös Kekkilä Gardenin uusien viherkalusteiden saapumista ja Kauppapuutarhaliiton Varsinais-Suomen piirin kasvattamia salaatteja ja tomaatin taimia istutettaviksi suunnittelemalleni miniterassille.
 
Arvonnassa onni suosi Jarinaa, Kretskiä ja Milja Idaa, joille laitan sähköpostia ja infoa kutsulippujen toimituksesta! Iloiset onnitteluni teille! 

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja Outille ja Pilville myös erityiskiitos kivoista tervehdyksistä! Miten hienoa, kun seuraatte blogini matkassa!

Toivottavasti nähdän viikonvaihteessa Turussa, kun messukeskuksen ovet avataan kevääseen! Tulkaa helssaamaan A 11-osastolle!

Tässä vielä messujen ohjelma 6.-4.2018! Super mielenkiintoista ja hyödyllistä kaikki päivät täynnä!


HannaPs. lupasin Instagramissa linkittää meidän pääsiäisjälkkärin, ranskalaisen sitruunatortun ohjeen. Suussasulavan kevätherkun ohje on jo blogissani ja linkki vielä tässä!


Messuliput arvottu yhteistyössä Turun Messukeskuksen kanssa.

2 kommenttia

 1. Oi miten ihania kuvia. Voisin ottaa vähän takapakkia ja peruuttaa takaisin pääsiäiseen. Ihanaa oli olla lomalla ja oman perheen kanssa <3
  Mukavaa keskiviikkoa iltaa sinulle Hanna ja onnea arvonnan voittajille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Keväistä viikonloppua sinulle! <3

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall