TALVIVIIKKOJA


Talvinen Naantali on näyttäytynyt kauneimmillaan. Luistinratoja ja jääteitä, pitempää talvilomaa on koettu viime viikoilla. Nyt sanoisin jo talvelle heipat ja luonto voisi seurata ajatusten mukana kohti kevättä!Olen ollut kohmeessa tämän talven ja tarkoitan ulkoliikunnan kannalta. Tykkylumiset Lapin laskettelukuvat ja retkiluistelut teräsjäällä saaristossa näyttävät huikeilta, mutta yli 10 asteen pakkasessa koen niitä mielellään instassa. 

Naantalin jäälle lähdin kymmenien ellei satojen ulkoiluintoilijoiden lailla, ja samalla kuvaamaan talven kauneutta. Kannatti, sillä kaakao maistui termarista ihanalta ja Naantali näytti satumaisen kauniilta lumen heijastamana! 
Hyvää maaliskuuta toivottaen ja kevättä odottaen,

Hanna

6 kommenttia

 1. Auringonpaiste tekee näistäkin pakkaspäivistä siedettäviä. Tule jo kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa tarvitaan ajatuksiinkin! Kevät on niin tervetullut! <3

   Poista
 2. Tunnelmalliset kuvat! Mutta täytyy myös sanoa, ettei tämä kylmä ajanjakso ollut kyllä yhtään mieleen... Saisi jo mieluusti sulamisvedet solista ;)
  Hyvää Naistenpäivää toivotellen, C

  VastaaPoista
 3. Aurinkoinen helmikuu oli varsinainen helmi synkän pimeän jakson jälkeen. Päivän piteneminen on odotettu ihanuus ja pakkasten lauhtuminen toivottavaa. Ulkoilun puute väsyttää, mutta uskon kevätkelien saavan minutkin enemmän vireeseen. Paukkupakkasilla ulkoliikunta on harvoin nautinto ainakaan tällaiselle vilukissalle. Tänään on satanut lunta (saisi jo riittää). Koko päivänä en ole kunnolla herännyt. Onhan tässä vielä ilta aikaa piristyä. ;) Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall