PIHA & PUUTARHA-MESSUT TURUSSA! MESSULIPPUJEN ARVONTA NYT BLOGISSA!


Viikon kuluttua saamme nähdä runsaasti vehreää kukkaloistoa pihojen, puutarhaideoiden ja kasvien täyttämissä messuhalleissa, kun Turun Messukeskus avaa ovensa Piha & Puutarha- 2018 messuille! Messulippujen arvonta on käynnistynyt juuri blogissani! Tervetuloa mukaan!
Ensi viikonvaihteessa, 6.-8.4.2018, saan tehdä kolmen blogisiskon kanssa inspiroivaa messuyhteistyötä Turun Messukeskuksessa. Oli aika- blogin Titta Holanne, Sohvilablogin Anna-Sofia Koivuniemi ja Tomaattihurahdus- blogin Ritva Setälä ovat kanssani stailaamassa pientä pihaa, terassia, parveketta tai kodin vihernurkkausta Kekkilän upeilla uutuustuotteilla A-hallissa!

Kekkilän uutuudet, säänkestävät ja tyylikkäät viherkalusteet ovat teollisena suunnittelijana palkitun Sauli Suomelan/ Pentagon Design suunnittelemia ja kalustesarjan kokonaisuus koostuu viherhyllyköstä, viherlaatikosta ja viherportaasta, joita täydentävät vihertuet ja käytännöllinen valaisin. Kaikki kaunista ja raikkaan selkeää muotokieltä! Tuotteet ovat myynnissä tällä hetkellä vain Kekkilän verkkokaupassa ja linkki sinne on tässä.

Osastomme yhteistyökumppaneina ovat Kekkilän lisäksi Kauppapuutarhaliiton Varsinais-Suomen jaosto, Flör sekä Turun Messukeskus, joilta saamme messuosastolle käyttöömme hyötykasveja, tomaatin, paprikan ja kurkun taimia, salaatteja, yrttejä sekä kevätkukkivaa. Miten jännä nähdä kunkin bloggaajan viherpeukalot mullassa!Viherlaatikko/ kuva @kekkilä_garden

Viherporras/ kuva @kekkila_garden

Vihertuki Linja/ kuva@kekkilä_garden

Turun Messukeskuksen yhteistyössä saan arpoa 3 x 2 hengen kutsun/messuliput Piha & Puutarha-messuille ja samalla kutsulla on mahdollisuus vierailla myös Mökki & Meri- messuilla!

Arvontaan osallistuvat kaikki 3.4.2018 klo 18 mennessä kommenttinsa tähän postaukseen kirjoittaneet. Kerro lyhyesti, mitä ideoita sinä tulet messuilta hakemaan.

Onnea arvontaan, ilmoitan voittajalle sähköpostissa!


Kevätterveisin,

Hanna

PS. Ylimmässä kuvassa on Kekkilän uusi viherhyllykkö! Sopii sisä- ja ulkokäyttöön, kuten kaikki sarjan viherkalusteetkin! Kuva: @kekkila_garden

Yhteistyö Turun Messukeskuksen kanssa


18 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa. Messuilta tulee raahattua kotiin aina paljon perennoja, mutta toivoisin myös uusia ideoita. Harmikseni messuilla ei ole ikinä puutarhatarvikkeiden, -saksien yms. myyjiä. Unelma olisi esimerkiksi Fiskarsin iso osasto, jossa pystyisi testailemaan eri leikkureita oksiin.

  VastaaPoista
 2. En osallistu arvontaan, mutta halusin tulla sinulle toivottamaan ihanaa huhtikuun alkua <3

  VastaaPoista
 3. Olisi ihana päästä näille messulle! :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tarvitsen vinkkejä pian valmistuvan omakotitalon pihaan ja uuden kodin vihersisustamiseen ��

  VastaaPoista
 5. Itse haluaisin uusia ideoita pihalle ja puoliso kuulemma haluaa sinne kalastusosastolle :D paivijaben ät gmail piste com

  VastaaPoista
 6. Minä haen ideoita parvekkeen istutuksille ja äitini minipuutarhalle ❤️

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Haluan tulla hakemaan ideoita asuntoni pienelle parvekkeelle - miten voisi fiksusti mutta myös hienosti sisustaa ja viljellä. 😊🌱

  jarinaleskinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oiiih! Messuilta toivoisin saavani inspiraatiota ja uusia ideoita ruukkuistutuksiin etuterassillemme! 🍀🌱🌿🧚‍♂️

  VastaaPoista
 9. Niin haluisin päästä kevätfiilikseen ja ihastelemaan uutuuksia messuille. Hakisin ideoita pienen pihan istutuksiin ja hyötypuutarha olisi aatoksissa.

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa - viherpeukaloäitini otan mukaani! :)

  VastaaPoista
 11. Hei! Meidän pitkä raksaprojekti alkaa olla loppusuoralla joten seuraavana olisi sitten pihan vuoro. Tontimme on iso ja tilaa löytyy niin hyötypuutarhalle kuin oleilulle ym. Suunnitelmia on paljon joten olisipa se mukava saada messuilta vinkkejä ja ideoita niiden toteuttamiseen. Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 12. Terassille pientä piristystä kaipaan, kevätfiilistä!!
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Viherkasveista innostuneena olisi ihana päästä fiilistelemään kevään vehreyttä ja bongailemaan ihania ideoita kodin sisustukseen näiltä messuilta!!

  kauppinenmilja@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Messuilta haluaisin ideaa terassikukkiin ja ehkä jotain eksoottisempaa istutettavaa eteläiseen kukkamaahan. Tottakai myös heräteostosten takia messuille pitää mennä. :) mopali@utu.fi

  VastaaPoista
 15. Terassille uutta ilmettä ja terassin ruukkupuutarhaan mielenkiintoa ja uusia kasvi-ideoita. Uutuudet ja nämä vihersisustuksen hyllyt, tuet ja tuotteet olisi kiva tutkia.

  VastaaPoista
 16. Olen puutarhansuunnittelukurssilla ja kovasti kaipaisin uusia ideoita omaan pihaan:)

  VastaaPoista
 17. Inspiraatiota rivitalon kevääseen niin sisälle kuin terassillenkin. Niin ja tietysti haluaisin paikan päälle ihailemaan ihanan Hannan työn jälkiä!
  -Marie

  VastaaPoista
 18. En myöskään osallistu arvontaan, mutta toivotan kivaa kevättä ja onnea mielenkiintoiseen stailaushommaasi messuilla!!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall