TERVETULOA BLOGITALOON RAKENNA-, SISUSTA- JA UUDISTA -MESSUILLE!


Turun Messukeskuksessa ovet ovat parhaillaan avoinna rakentamisen ja sisustamisen maailmaan! Messut tuovat alan ajankohtaiset trendit kaikkien ulottuville! Myös Blogitalo toivottaa jokaisen messuvieraan tervetulleeksi D- halliin 'Bloggaajat tapetilla' - näyttelyyn!
Uutuuttaan loistavat, Wallvisionin tapettikokoelmien helmillä sisustetut Blogitalon huoneet ovat kutsuneet luokseen kuluvan viikonlopun ajan. Jokaiselle sisustustrendejä ja tuoreita stailausideoita kaipaavalle on toteutettuna neljä tilaa: aikuisten makuuhuone, cityolohuone, lastenhuone ja ylellinen eteisaula!

Messukeskuksen ja Åblogien jo perinteeksi muodostuneessa yhteistyössä sain toteuttaa blogitalon eteisen. Sisustuksen suunnittelin ylelliseksi Miramar Silver- uutuustapetin innoittamana, yhteistyökumppaneiden tuotteilla ja luonnon inspiroimana, tottakai!
Hohdokas Engblad & Co- tapettikokoelman Lounge Lux Miramar Silver 6390 on tapetoitu eteisen pitkälle seinälle. Se tuo suurena pintana satumaisen, merellellisen maailman huoneeseen. Erilaiset kalat, korallit ja vedenalaiset kasvit leikkivät tapetissa ja vihertävänruskea sävy kutsuu sisustamaan luonnonmateriaaleilla.

Olin unelmoinut pitkään viherkasveille sopivasta pöydästä ja se toteutui sopivasti messujen alla. Salolainen Leino Design Oy toteutti taidokkaasti teräksestä suunnittelemani 150 x 45 x 94 kukkakonsolin, jonka ideana on käännettävä pöytätaso.

Mattavalkoiseksi maalattu ja anti scratch- lakalla käsitelty komea konsoli on näyttävä, helposti siirrettävä ja muuntuva kodin kaluste, johon messuilla kokosin keramiikka- ja lasimaljakoita ryhmäksi. Maljakot täytin näyttävillä kasveilla ja leikkokimpulla.

Flör Kukka Puutarhan floristi Annina Jaala-Myllyoja ideoi kimppuun mitä ihanimpia oksia eukalyptusten, tillandsian ja hempeän väristen neilikoiden viereen. Kuivatut kaislat ja tummat oksat sopivat hienosti mukaan kukkakonsolin asetelmaan.


Eteisaulan päätyseinä on tapetoitu Wallvisionin Boråstapeter-malliston Mineral beige 4213 sävyisellä, maalattua pintaa muistuttavalla tapetilla. Se toimii hyvin kuviollisen Miramar Silver uutuustapetin rinnalla ja valaisee samalla eteistilaa.


Eteisaulan pyöreä seinäpeili, vaatenaulakko, henkari ja koukut ovat Pinty Plus metalli spray- maalilla uudistettuja DIY- projekteja, kun halusin uudistaa vanhasta uutta ja samalla tuoda sisustuksessa ajankohtaista messingin väriä eteisaulaan. Ystäväni Taina S oli suurena apuna maalauksessa ja samalla hän uudisti kalkkispraymaalilla olohuoneemme valaisimen kehikon valkoiseksi.


Metallirengas on löytö Kotilaiturilta. Mainio ratkaisu huivien säilytykseen!


Ernstin pyöreää lasimaljakkoa myy Suomessa Kotilaituri.Toinen eteisaulaan suunnittelemani kaluste on metrin halkaisijaltaan oleva, puuvillakankainen, tukeva rahi. Amore Furniture valmisti kauniin ja laadukkaan, sekä todella ryhdikkään koivuvanerirunkoisen rahin Suomessa ja se toimii eteisessä istuimena. Kevyenä kalusteena pyöreä rahi on helposti siirrettävissä kodin huoneesta toiseen.
Rahin päällä on superpaksu, 100% lampaanvillainen, käsintehty torkkuhuivi, joka on naantalilaisen suunnittelijan ja kädentaitajan Hannele Lehtosen mallistosta. Hannelen Han-Mill yritys valmistaa tarkoinvalituista villalangoista näyttäviä peittoja ja huiveja kolmessa koossa ja useassa värissä. Superpaksuun villahuiviin on kerrassaan ihana kietoutua kotiin tultaessa!


Amore Furnituren valmistaman suuren rahin päällä on Han-Mill torkkuhuivi sekä Kotilaiturin nahkainen olkalaukku.
Eteisen stailauksessa on käytetty runsaasti luonnosta saatua materiaalia.


Blogitalon eteisessä pääsee oikeuksiinsa tilaustyönä mittojen mukaan teetetty mattokaunotar.
150 cm halkaisijaltaan oleva, puuvillanauhalla kantattu sisal -matto on turkulaisesta Mattoliike Sepristä. Seprin mattovalikoima on monipuolinen ja trendikäs. Himo luonnonkuiduista valmistettuihin mattoihin kasvoi blogitalon sisustamisen aikana entisestään.150 cm halkaisijaltaan olevan, kantatun sisal-maton hinta on 285€. Mattoliike Sepri. 

Ylellinen eteisaula on osa blogitalon näyttelyä. Pikkutalon Sannan, Voikukkapelto -blogin Nettan ja Kotilaituri -blogin Katin sisustetut huoneet ovat aivan vierellä. Kutsummekin kaikki yhdessä sinut mukaan sunnuntain inspiroivaan messupäivään!

Olen tavattavissa blogitalossa sunnuntaina koko päivän ajan. Tulethan helssaamaan!

Hanna

YHTEISYÖ TURUN MESSUKESKUKSEN JA WALLVISIONIN KANSSA

Lämmin kiitos hyvästä yhteistyöstä kaikille yhteistyökumpaneille!

AMORE FURNITURE
FLÖR
HAN-MILL
KOTILAITURI
LEINO DESIGN OY
MATTOLIIKE SEPRI
PINTY PLUS FINLAND6 kommenttia

 1. Tuo tapetti on kyllä aivan liikuttavan ihana <3 Lisäksi ottaisin tuon maton ja nahkalaukun ihan heti itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti hurmasi meidät kaikki ja sen ympärille oli kiva tehdä eteisen sisustusta. Sisal-matto on luksus, ja pidän sen luonnonläheisestä lookista. Nahkalaukku on mahtava malli! Se on samalla kertaa reilu, käytännälinen ja silti siro olalla! <3

   Poista
 2. Ylellinen on tosiaan sano, joka tuosta tilasta tulee mieleen. Aivan ihana tuo pyöreä rahi. Mukavaa sunnuntaita sinulle Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin kaikki bloggaajat ihan hurmiossa blogitalon sisustuksista. Tapetit olivat kiehtovia ja tapetointikuume niistä tuli! Rahia voin suositella kaikille laatua hakeville. Se kestää käytössä istumista ja on reilusta koosta huolimatta kevyt siirtää.<3 Iloa viikkoosi, Outi!

   Poista
 3. Onpa kivannäköinen kokonaisuus! Taidokasta suunnittelua ja toteutus oivallinen! Hyvää helmiviikkoa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tämä oli aivan upea yhteistyö ja tosi inspiroiva! <3

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall