BLOGGAAJAT TAPETILLAViikon kuluttua rakennetaan jo hyvällä energialla Åblogien osastoa Turun Messukeskuksessa! 'Bloggaajat tapetilla' -näyttelyyn kohoaa neljän huoneen näyttävä kokonaisuus, jonka toteutamme blogisiskojeni kanssa. Suunnitelmat ovat jo pitkällä. Tässä omani!Monen vuoden hieno yhteistyö Turun Messukeskuksen ja Turun alueen bloggaajien kanssa jatkuu, kun neljä åblogilaista toteuttaa 9.-11.2.2018 Rakenna, Sisusta ja Uudista- messuille D-halliin näyttelyn.

Näyttelyn yhteistyökumppanina on Pohjoismaiden suurin tapettiyritys Wallvision, jonka upeat uutuustapetit inspiroivat kaikkia blogitalon huoneita.

Wallvision on valinnut huoneisiimme tapetit, joiden myötä suunnitelmat ovat jo pitkällä.

Olohuoneen sisustaa Pikkutalo- blogin Sanna, aikuisten makuuhuoneen Kotilaituri- blogin Kati, lastenhuoneen tekee Voikukkapelto-bloggaaja Netta ja minä sain sisustettavaksi ylellisen eteisaulan.Eteisaulan uutuustapetti Lounge Luxe Miramar Silver on nimensä mukainen hienostunut ja merellinen, kaloilla, koralleilla ja kasveilla täytetty näyttävä kuviotapetti, jonka pohjavärissä hohtaa valtameren vihreänruskea sävy. Suurena pintana se tuo jännittävän maailman eteiseen. Tunnelman, joka voisi olla myös hotellin aulassa, pienessä ranskalaisessa kylässä meren rannalla. Sen inspiroimana sisustankin messuosastomme eteisen.

Blogini yhteistyökumppanien ansiosta olen saanut suunnitella eteiseen pöytäkonsolin, pyöreän istuinrahin sekä näyttävän kukka-asetelman. Niistä ja muista eteisaulan yksityiskohdista kerron lisää blogissani vielä ennen messuja.

Mattoliike Sepri tekee tilaustyönä eteiseen pyöreän, kantatun sisalmaton!


Lämpimästi tervetuloa messuille ja Åblogien inspiroivaan näyttelyyn!

Hanna


Ylellisen eteisaulan yhteistyökumppanit:

Wallvision -tapetit, www.wallvison.se

Amore Furniture, suunnittelemani rahi, www.amorefurniture.fi

Flör, leikot, kukat ja korit, www.flör.fi

Han-Mill, käsintehty torkkuhuivi, han-mill.fi

Kotilaituri, maljakot ja tyynyt, www.kotilaituri.fi

Leino Design Oy, suunnittelemani kukkakonsoli, www.leinodesign.fi

Mattoliike Sepri Oy, tilauksesta suunniteltu sisalmatto, www.sepri.fi

Pinty Plus, kalkkispraymaali naulakon ja peilin uudistamisessa, www.pintyplusfinland.fi


 sekä Rakenna-, Sisusta- ja Uudista-messut, Turun Messukeskus!8 kommenttia

 1. Suunnitelma kuulostaa ihanalle!!! Innolla odotan kuvia lopputuloksesta :)
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun olet mukana seuraamassa, Marjut! Odotan jo ensi viikkoa ja huomista, sillä muutama messuille tuleva esine on silloin maalattavana.
   Hyvää helmikuuta sinulle! <3

   Poista
 2. Odotan innolla millaisia huoneita te stailaatte.
  Ihanaa helmikuun alkua Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi! Meillä kaikilla bloggaajilla on vahva oma kädenjälki ja on jännittävää nähdä lopputulokset ensi viikolla. <3

   Poista
 3. Miten kiinnostava projekti! Seurailen innolla täällä somekanavien päässä, kun ei ole tilaisuutta lähteä messuille. Sinun tyylisi ja värisilmäsi tuntien siitä tulee takuulla hieno :)
  Talvista viikonloppua! Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, mukavaa, kun seurailet meitä!
   Tänään olin uudistamassa vanhaa vaatetankoa ja valaisinta ensi viikoksi messuosastolle. Kiva projekti tosiaan ja mahtavat yhteistyökumppanit. Katin kanssa tehdään vierekkäisillä osastoilla :), joten iloa riittää messuhuoneiden rakentamisessa.
   Parasta talven tunnelmaa myös sinulle! Hanna <3

   Poista
 4. Onpa hienoa nähdä ensi viikonloppuna, millaisia installaatioita teillä siellä messuilla onkaan. Pahaa pelkään, että sekoan hieman tapeteista;)
  Ihanaa helmikuuta, Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja! <3 Hieno yhteistyö edessä ja samalla jännittävää, miten kaikki tänä vuonna toteuttavat huoneensa. Olen jo tässä vaiheessa suunnittelua huomannut saman, että tapetit vievät mennessään! Pian nähdään messuilla! Hyvää viikkoa!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall