VALOITTAVA VIHERKOTI


Uusi viherpeukaloiden ja -sisustajien lehti on ilmestynyt! Lehti suorastaan versoaa trendejä ja tietoa viherkasveista, ja antaa valloittavia ideoita, miten kevättä kohden saadaan koti kukoistamaan.
Joko olet nähnyt vihreän ja inspiroivan uutuuden kauppojen lehtipisteissä? Terassi Median uutuuslehti VIHERKOTI ilmestyi viime viikolla ja sain olla mukana tekemässä Trendit- teemaa lehden sivuilla!

Tammikuu on pian muistoissa ja kaipaan jatkuvasti kukkia maljakkoon. Samalla yritän kannustaa olohuoneeseen siirrettyä oliivipuuta selviämään alkuvuoden pimeydestä ja uskottelen puun heräävän uuteen kasvuun päivänvalon lisääntyessä. Näin on aina toiminut.  

Tein olohuoneen pöytäpenkille kukkasipuleista ja leikkojen varsista, eukalyptuksen oksista ja hurmaavista anemonen kukinnoista pitkän rivin vihreyttä! Ernstin eri kokoiset lasivaasit täytin vuorotellen helmihyasinteilla ja vihreillä oksilla.

Vuodenaikahyllylle ruokailutilaan syntyi vintage keramiikkakannun ja -pullojen sekä tulppaanisipulien jono ja siitä onkin koko kuva Viherkoti -julkaisussa.

Lasipurkin ympärille kiedoin nahkanauhaa, mihin oli kiva kietoa vihreää kiinni. Nahkanauha on Ernstin tuotteissa valmiina, mutta vanhojen lasipurkkien tuunauksia voi tehdä itse samalla idealla.Suuri puutarjotin on muuttunut Pinty Plus -kalkkispraymaalin käsitettelyssä mattavalkoiseksi, sillä niin ihana, kuin puupinta onkin, kaipaan vaaleutta ja raikkautta kevätkotiin.

Kaikki mahdollinen vihreä on nyt tervetullutta sisälle sisustukseen nopeuttamaan kevään tuloa!

Ensi viikolla on Turussa Rakenna- ja Sisusta- messut! Olen jälleen mukana Åblogien osastolla toteuttamassa 'Bloggarit tapetilla' - näyttelytilaa. Seuraavassa postauksessa onkin suunnitelmiani huoneesta, jonka sain stailattavaksi!  


Hyvää kuunvaihteen energiaa myös sinulle ja enenevää vehreyttä helmikuulle!


Hanna


Kukat ja vuodenaikahyllyn keramiikkapullot yhteistyössä Flör Kukka Puutarhasta!
Ernstin lasimaljakot Kotilaiturilta!

8 kommenttia

 1. Moni on tuota lehteä kehunut.
  Aivan ihastuttavia kukka-asetelmia olet tehnyt ❤️
  Kivaa keskiviikkoa sinulle Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkoti-lehdellä on ollut riemukas vastaanotto! Oli kiva saadaa olla tekemässä lehteä ja viritellä kotona hyllylle ja sohvapöydälle kevättä. Kiitos, Outi! Huomenna jo helmikuu, iloa ja valon tuomaa energiaa sinulle! <3

   Poista
 2. Kaikki vihreä on tosiaan enemmän kuin tervetullutta näin sydäntalvella!
  Tervetullut oli myös tuo uutuuslehtikin ja kaikki ideat siinä. Lumoutuneena olen ahminut sen upeaa sisältöä jo monta kertaa. Mahtavaa, kun lehti ei ollut sellainen kertalukaisu lehtinen, vaan muhkea tieto- ja inspiraatiopaketti. Ja just oikeaan aikaan, vihernälän ollessa pahimmillaan.
  Ihanaa kuunvaihdetta myös sinulle ja huomenna voidaan sanoa, että ensi kuussa on jo maaliskuu!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo ja vehreys on niin tervetullutta! Riina kiitos lehden kivasta palautteesta! Kati Laituri on tehnyt lehden tiimin kanssa mahtavan inspiroivan työn. Tuon lehden tosiaan haluaa säästää ja lukea uudelleen! Iloa ja energiaa helmikuulle, Riina! <3

   Poista
 3. Teillä tulee niin kadehdittavan paljon valoa olohuoneeseen! Ei ihme, että viherkasvit viihtyvät :) Ihanan raikkaalta näyttää.
  Jännityksellä odotan, mitä olet loihtinut messuille tällä kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iloisesta kommentista, Celia :)
   Valoa tulee tosiaan olohuoneeseen monesta ikkunasta, kattoikkunoistakin,ja silti kuvaamiselle sopivia, valoisia päiviä on ollut harvassa. No, kevään valo on aina kirkkaampaa ja tervetullutta. Olen osastolla sunnuntaina, toivottavasti nähdään siellä! Kiva, jos pääset kurkistamaan. On ollut tosi kiva suunnitella taas blogitaloa! <3

   Poista
 4. Oi miten kaunista vehreyttä olet kotiisi laittanut, silmä lepää <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! Vehreyttä kaipaa tämän lumipaljouden keskellä. Vielä muutama viikko ja voisihan sitä reipastua talvilajeistakin! Mukavaa viikonvaihdetta! <3 Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall