UUTTA JA ONNELLISTA


 

Satoja päiviä, tuhansia hetkiä, kokonainen uusi vuosi 2018 edessä! Mitä saamme kokea ja miten elää vuotta, on vielä arvoitus. Moneen asiaan voimme vaikuttaa itse ja moni tekeekin ryhtiliikkeitä ja lupauksia tulevaan.


Olen tallustanut vuoden ensimmäisen päivän joululahjaksi saamissa nahkatossuissa. Ihanat iholla, pehmeät paljaita varpaita vasten, kuin kulkisi pumpulin päällä. Sopivat täydellisesti kotoiluun ja saavat kylmät jalat lämpimiksi hetkessä. Lämpimästi kotoillen joulunaika ja vuodenvaihde muutenkin menivät, pehmeästi sohvalla, kässäilylankojen ja tv-konserttien keskellä, kirjoja sohvalla lukien, kellosta välittämättä.  

Lahjapaketista avasin hymyillen jouluna myös Lykke- kirjan. Se on hiljattain suomeksikin ilmestynyt jatko Meik Vikingin Hygge:lle, josta kirjoitin jo syksyn postauksessa. Onnellisuudesta ja sen oppimisesta koottu pikku teos, joka saa miettimään suuria. Kirjoitan lisää 'lykkestä' pian, mutta tässä kohtaa jo suositus kirjalle, vaikka olemmekin onnellisuuden asioita miettineet ja kokeneet.   Vaikka joululomat ja vuodet kiitävät, 2018 kuulostaa silti hyvältä! Tänä vuonna blogissa jatkuu luonnoninspiroimat sisustusideat ja hyggeily. Keväällä teemme pergolasta kasvi- /oleskeluhuoneen ja jatkamme kesää kohti puutarhan perusteellisella kunnostuksella. Kaikkea pihapiiriin ja lähisaaristoon liittyvää on suunnitteilla, vaan kynttilöitä poltetaan edelleen vain toisesta päästä, ja nautitaan pienistäkin onnellisuuden hetkistä, yhdessäolosta läheisten ja ystävien kanssa. Siinä on jo onnellisuuden aineksia vuodelle!


Onnellista uutta vuotta myös sinulle toivoen, 

Hanna

2 kommenttia

  1. Kiitos oivalllisesta kirjavinkistä! Hygge on vielä vähän kesken, mutta sen jälkeen voisikin tutustua Lykke -teemaan. Tulevaisuuteen suunnaten! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kirjoja voi lukea yhä uudelleen ja mieltää tanskalaisten elämäntapaa. Vaikka uskon niin, että me osaamme jo alkeista enemmän. Lykkeä ja hyggeä toivon vielä lisääkin ja iloa bloggaamiseen sekä Samos mietteisiin. <3 Hanna

      Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall