TUOKSUVA JOULUMUISTAMINENJo joulupakettiin käärittynä se tuoksui joululta! Yllätys oli mieluinen, kun tuoksuva appelsiini tuli paketista!


 Pieniä ja isompiakin valopilkkuja tarvitaan arjessa. Niitä, jotka tekevät päivästä erilaisia.

Sain ystävältäni joulupakettiin käärityn 'käsityön', neilikoilla koristellun appelsiinin!  Se on mausteisen ja hedelmämehunsa tuoksuinen, luonnonaineksista inspiroitu julpyssel! Voiko jouluisampaa valopilkkua olla!
Jokainen kuivattu neilikan kukka on käsin painettu appelsiininkuoreen. Työtä helpotti kuulemma parsinneulalla kuoreen tehdyt reiät. ❤️ Kiitos Taina!

Jouluisaa viikkoa!

Hanna

7 kommenttia

 1. Ihana lahja ja voin kuvitella tuon tuoksun! Joskus kokeilin tehdä itse vastaavan ja oma appelsiinini alkoi homehtua alta aikayksikön. Onkohan tässä joku niksi, jolla appelsiinin saa säilymään kauemmin, tiedätkö? Neilikoita omassani oli ainakin reilusti vähemmän. Ihanaa joulunaikaa Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan tunnelmallista joulunaikaa, Anu! Sinulle ja perheellesi! Ja kiitos joulukortista! <3
   Appelsiinin kuoren rikkomisessa vaikkapa parsinneulalla on se juju. Se käynnistää hedelmän kuivumisen nopeammin,kun mehu pääsee ulos neilikkakohdista. Neilikat mehustuvat koristelun jälkeen hiukan, mutta pysyvät paikoillaan ja tulee aivan valloittava joulutuoksu! Mietin myös, että riittävän tiheällä koristelulla välttäisi homettumisen. Lycka till seuraavaan julpysseliin! :D <3 Hanna

   Poista
 2. Tuosta tosiaan tulee hurmaavan jouluinen tuoksu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinpä! Kaikessa käsintehdyissä koristeissa on viehätyksensä! Jouluisin ajatuksin, Hanna <3

   Poista
 3. Voi että! Tällainen pitää tehdä. Kiitos vinkistä :)
  Kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja sävyjä. Mukavaa joulun odotusta sinne! :)

  -Ruut

  VastaaPoista
 5. Kiitos parsinneulavinkistä! Neilikoita täytyy olla reilusti. Home iski omiini tai huomasin sattumalta niiden alle kasvaneen kasvuston, mikä oli kyllä kauniin sävyinen. 😂 Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall