TUOKSUVA JOULUKRANSSI
Eukalyptuskranssi taitaa olla tämän joulun hitti! Sen tuoksu on tuoreissa oksissa vahva, ja tuoreena oksat taipuvatkin parhaiten kranssille! Tähän versioon on käytetty yksi vaateripustin ja ihanat, käsintehdyt kulkuset!
Metallinen, messinkisävytteinen vaateripustin taipui helposti käsivoimalla pyöreäksi kranssipohjaksi. Tarvittiin myös pari metriä kullansävyistä, ohutta rautalankaa, kulkusia ja tuoreita eukalyptuksen oksia. 

Kiedoin oksia alaspäin kummaltakin puolelta pyöreäksi taivutettua ripustinta ja samalla kiinnitin ne rautalangalla. Kun pyöreä kranssi oli valmis, irrotin muutamia lehtiä irti eukalyptuksen oksista ja tein niiden keskelle hammastikulla pienet reijät. 

Sen jälkeen tein kranssista riippuvat 'lehtinauhat'! Kiinnitin kaksinkertaiseen ohueen rautalankaan toiseen päähän kulkusen solmulla ja ennen jokaista pujotettua lehteä tein rautalankaan tuplasolmun, jotta lehti pysyy sen päällä paikallaan. Tähän kranssiin tuli kolme riippuvaa nauhaa, sellainen mobile-lookki! 

Kranssi on nyt työhuoneessani ja kuvaan sen vielä päivänvalossa läheltä! Hämärässä, lämminsävyisissä jouluvaloissa kuvistakin tuli messinginsävyisiä ja utuisia. Mutta utuinen on kranssikin ja tuoksu tyrmäävä! 

Huomiseen, 

Hanna


Kulkuset ostettu Kotilaiturilta, linkissä sinne facebook-sivut!

3 kommenttia

 1. Upean kranssin olet tehnyt, kivat nuo roikkuvat lehdet.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Hanna ❤️

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis - ja tuoksun voi vain kuvitella! Eukalyptuksia onkin tänä viikonloppuna käytävä hamstraamassa;)
  Ihanaa 2. adventtia, Hanna <3

  VastaaPoista
 3. Tuollaisen voisin näpertää... Eukalyptyksen tuoksu sopii tähän tukkoiseen olotilaani mainiosti. Tervehdyksin Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall