LÄMMIN LIEKKI


 

Rauhallinen sunnuntain ilta ja korjasin vielä äsken astioita nuorten visiitin jälkeen. Sytytin kynttilän adventille ja liekki on yhtä lämmin kuin ajatuskin.

Perinteinen viikonlopun perhedinneri venyi tänään myöhempään, kun nuoriso elää toista vuorokausirytmiä. Maalaissalaatti ja marjakiisseli olivat toivelistalla ja sen toteutimme. Kaikki kotona valmistetut ruuat maistuvat heille, mutta olemme suunnitelleet ohjeiden tallettamista reseptikirjaan. Saavat sitten valmistaa omassa keittiössään perheemme perinteiksi muodostuneita suosikkiruokia, kuten jouluruuista perunalaatikkoa ja sillröraa.

Perinteet ovatkin joulukuussa erityisen tärkeitä. Ensi viikolla sytytetään lisää kynttilöitä, kun juhlitaan itsenäisyyspäivää. Suunnitellaan myös retkeä jouluiseen Porvooseen ja ystävien glögitreffejä. Huomenna on Åblogilaisten kranssi-ilta Tuorlan opistolla, joten juon tässä illan aikana vielä suuren kupillisen inkivääriteetä flunssan oireisiin, jospa pääsisin mukaan kranssittelemaan.


Joulukuun ajatuksin,

Hanna
   

5 kommenttia

 1. Kranssi-ilta kuulostaa ihanalta, toivottavasti pääset sinne.
  Mukavaa uutta viikkoa Hanna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Outi! Niin sitten kävi, että jäin kranssi-illasta, kun kurkku oli tulessa ja flunssa väsytti. Onneksi Kati ja muut blogisiskot laittoivat kuvia hienoista kransseistaan.Juhlavaa viikkoa! t; Hanna

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Marjut! Tekee mieli uutta kameraa, nälkä kasvaa kuvatessa! ;D

   Poista
 3. Inspiroivat kuvasi! <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall