JOULULAHJAVINKKI: SAIPPUA & ARVONTA!

Tarjolla ei ole tänään jouluista naposteltavaa, vaan jotain ihan muuta! Jos kätesi ovat kuivat ja joudut silti pesemään niitä usein, tässä suositus ihanaan saippuaan! Käsintehtyä 'kultapalaa' on ilo käyttää joka päivä!

Sain Joulun Kotiblogit 2017- lehden kuvauksiin ylellisen tuotteen, 'kultapala'- saippuan kuvattavaksi. Ihan kuvausrekvisiitaksi sitä ei voi sanoa, sillä Vartsalansaaressa käytetään Airiston tuulet- saippuoita päivittäin.

Saippuoita valmistaa Airiston tuulet, (linkki facebook-sivuille) ja ne sisältävät kookos- ja oliiviöljyä, rypsiöljyä, kaakaovoita, avokadoöljyä sekä eteeristä öljyä. Suositellaan, että voit pestä tällä koostumuksella myös kasvot ja vartalon, sillä öljyt hoitavat samalla ihoa. Saippuoita on eri värisiä, eri tuoksuilla ja ne ovatkin ihania joulumuistamisia! 


Voit halutessasi osallistua Airiston tuulet 'kultapala'- saippuan arvontaan jättämällä kommenttisi tähän postakseen, ja kerro samalla, millaisella joulumielellä juuri nyt olet.

Arvonta 12.12. 2017 klo 20 mennessä osallistuneiden kesken!
 

Onnea arvontaan!

Hanna

Saippuoiden jälleenmyyjät ja tiedot Airiston tuulet- facebook-sivuilta!

14 kommenttia

 1. Ihana saippua ja pakkaus joka olisi kiva antaa jollekin läheiselle lahjaksi. Joulumieleni on vielä hiukan alkutekijöissään. Pohdin myös mihin sijoittaisimme kuusen uudessa kodissamme. Tuntuu ettei oikein sopivaa paikkaa löydy. Voikin olla että tänä vuonna meille tulee entistä pienempi kuusi.
  Ihanaa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olisipa kiva kokeilla. Kädet kuivuvat niin helposti pesun jälkeen. Olen ihan odottavalla mielellä, juuri mitään valmisteluita en ole tehnyt, mutten jaksa vielä stressata.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta! Meidän perheessä ollaan juuri siirtymässä kaikissa pesuaineissa palasaippuoihin. Niin paljon tulee muovijätettä kaikenmaailman linimenttipulloista, puhumattakaan iholle menevistä kemikaaleista! Kiitos tästä vinkistä (Airiston Tuulet), pitää käydä heti tutustumassa :)
  Joulumielellä ollaan vaikka vettä sataa :)
  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 4. Olen täydellisellä joulumielellä <3 Tänään leivotaan ja paketoidaan ihania lahjoja!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat ihan uusia tuttavuuksia. Jouluvalmisteluja tehdään pikkuhiljaa; eilen oli perinteiset piparitalkoot mummulassa kolmen sukupolven voimin. Sari sarisus.kokko@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Oi, miten hurmaavia tuotteita! Arvonnassa mukana riemusta kiljuen. Joulumieli on vähän apea, kun iski tauti, joka vei voimat. Kuumeessa hytisten on tämä viikonloppu mennyt. Piti tekemäni kaikenlaista muuta, mutta olen yrittänyt nauttia kiireettömästä rentoilusta Netflixin äärellä. Sumea olo on vain niin älyttömän ärsyttävää. Sinkkisuihke vaikuttaa kyllä oivalta konstilta, jonka toivon todellakin lyhentävän potemisen tarvetta. Onneksi joulu tulee rennollakin otteella. Tärkeintä on saada perhe lähelle. Hyvää joulun odotusta! Tuija

  VastaaPoista
 7. Syötävän herkullisen näköistä saippuaa❤️ Pikkuhiljaa joulu alkaa tulla kotiin, tuoksuvia hyasintteja, pitkään hautunutta riisipuuroa ja yksi varsin malttamaton pikkuneiti, joka odottaa tonttujen tuloa joka päivä🌲
  Miia

  VastaaPoista
 8. Toiveikas...lunta pyryttää taivaan täydeltä. Jospa tämä edes hetken pysyisi, valkeaa joulua odotan!

  VastaaPoista
 9. Joulumieli kohoaa koko ajan. Nyt on jo valokranssit ikkunoissa ja muutakin joulukoristetta lisääntyy koko ajan , joten kovin jouluisella mielellä tässä ollaan

  VastaaPoista
 10. Vähän varovaisella, pikku hiljaa.. T:maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Joulufiilis senkun kasvaa. Eilen leivoin taatelikakut Joulun kahvipöytään:)
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 12. Uusi tuttavuus nämä saippuat, kiva lahjaidea myös :) Hyvällä mielellä joulua kohti, kuusikin koristeltiin jo eilen.
  -Marjut

  VastaaPoista
 13. Oikein iloisissa joulufiiliksissä olen! -Matilde

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall