DIY -UUSI MAISEMATalvinen maisema ehtii jouluksi muuttua monta kertaa. Sain yhteistyömahdollisuuden Pintyplus Finland:ilta kokeilla sisustuskalkkimaaleja ja innostuin tästä DIY- spraymaalauksesta niin, että vaihdoin vanhaan canvas- tauluun kokonaan uuden lookin. Rantakivet muuttuivat nopeasti utuiseksi maisematauluksi!

Yhteistyöpostaus. Maalit saatu blogiyhteistyönä. Pintyplus -Chalk Finish Spray Paint (klik) on heti valmis spraymaali, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Kun halutaan uudistaa nopeasti pieniä esineitä, koreja, kynttiläjalkoja, jopa huonekaluja, voidaan spraymaalilla tehdä liitumaista, mattaa pintaa. Valmistajalta saa hyvät käyttöohjeet ja valikoimassa on myös pohjamaalia sekä vahaa ja lakkaa, kaikkia spraymuodoissa! Maalit ovat vesiohenteisia ja niissä on 19 kaunista sävyä (klik)!


Tein siis tilaa autotalliin päivän DIY- 'taidemaalaamoa' varten. Muovia seinille ja lattialle, tavarat ympäriltä pois, suojalasit sekä hengityssuoja kasvoille. Nämä kaksi viimeistä oma ratkaisuni, koska maalattava pinta oli niin suuri. Puhdistin vanhan canvas- taulun pölyistä pyyhkimällä ja ripustin taulun spraymaalaukseen seinälle.

Spraypullolla oli helppo maalata! Ensin pohjalle Broken White-sävyä, yläreunaan Stone-sävyä ja suureksi pinnaksi Ash Grey - vaaleanharmaata sävyä. Kuljetin maalisuihkua koko ajan sivulta sivulle, ylhäältä alaspäin ja tein ohuita kerroksia. Pintyplus spraymaali peitti hyvin, tässä taulussa kahden spraykerroksen jälkeen ja kuivui nopeasti autotallin viileässäkin lämpötilassa. Tauluun (118 x 79 cm) kului kaikkiaan noin 3 pulloa maalia. Kolme tuntia aloittamisen jälkeen sain taulun jo seinälle ja loppu kuivui huoneenlämmössä ilman käryä.
  
Olohuoneen sohvan päälle saatiin nyt maisema, jolle olemme miettineet nimeä. Harmaan sävy taulussa on vettä ja beige sen takana häämöttävää maata tai rantaa. Utuinen se on sävyiltään ja ilmeeltään, mikä tulee kalkkimaalin luonteesta. Juuri sellainen, kuin toivoinkin. Minkä sinä antaisit 'maalaukselle' nimeksi?

Hymy tuli, kun ystäväni sanoi, että se kuvastaa taiteilijan sielunmaisemaa. Jotta se ei jäisi liian utuiseksi, suunnittelin jo käyttäväni Pintyplus spraymaaleja vielä suuremmalle canvas- taululle! Suurta ja vahvempaa on tilauksessa sielunmaisemaankin ainakin ensi vuodeksi!

Laitan alle yhteystiedot maahantuojan sivuille. Suosittelen lämpimästi Pintyplus- spraymaaleja, kun haluat uudistaa kodin sisustustuotteita! Maahantuojan Reettan tavoitat yrityksen Facebook- sivuilla olevasta yhteystiedosta.

Meillä mattapintaista spraymaaliuudistusta sai myös muutama kori jouluksi ja peltiset kurkkupurkit! Kuvat pian instassa ja blogissa!


Inspiroivin terveisin,

Hanna


Pintyplus Finland : www.pintyplusfinland.fi

Facebook: Pintyplusfinland


Instagram: @pintyplusfinland

Canvas-taulu ennen uudistusta!


4 kommenttia

 1. ❤️ Ihana kirjoitus ja upea lopputulos, lämmin kiitos! t. Reetta ��

  VastaaPoista
 2. Hieno taulu! "Hiljaisuus":)

  VastaaPoista
 3. Viima talvisella ulapalla.
  Mulle tuli heti mieleen jäätynyt meri, jonka päälle kertyneitä lumikinoksia lounatuuli hyväilee.

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall