2. ADVENTIN HÄMYSSÄErityisen harmaa valo koko sunnuntaina ja tänään koettiin Naantalissa myös joulukuulle erikoinen sääilmiö. Aamupäivän lumisateen jälkeen yllätti ukonilma, sitten rakeita ja räntää, kunnes maa jäätyi jälleen. Sytytin 2. adventin kynttilän ja tein lumilyhdyn terassille valaisemaan iltaa!


Ripustin linnuille ruokaa omenapuun oksalle vielä iltahämärässä. Kivoja muffinssivuokiin tehtyjä kookosrasvan ja siementen kakkuja oli koottu hamppunaruun paraislaisen 4BIRDS - käsityöharrastajan kojulle Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla. Arvostan jokaista yrittäjää tai käsityön harrastajaa, joka tuo joulun tunnelmaa ja tuotteitaan myyntiin perinteisille (usein vesisateisille) joulumarkkinoille. Turussa joulumarkkinat koetaan Vanhalla Suurtorilla vielä kerran tänä vuonna eli ensi viikonvaihteessa. 

Ensi viikolla saadaan lisää valoa ja tunnelmaa, kun on Lucian päivä. Perinteeksi on tullut kuulla kauneimmat joululaulut silloin lasten täyttämässä Lucia -kirkossa.

Valoisaa viikkoa sinulle toivotellen!

 Hanna

2 kommenttia

  1. Ihanaa uutta viikkoa sinulle Hanna ❤️

    VastaaPoista
  2. Kyllä on sääoloissa tapahtunut iso muutos! Muistan 80 -luvulla Naantalissa Tarja -tädin luona kauniin satumaisen talvivisiitin. Muumimaailman talvikin oli joskus upea. Joulu on joulu vaikka vihreäkin. Leutoudessa on puolensa. Voi rauhassa lekotella, kun ei ole vaaraa pakkasesta. 😃 Hyvää viikkoa! Tuija

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall