VALOISIA HETKIÄ JA LINKKEJÄ


Oli ihana tavata teitä lukijoita FLÖRin ja GardenLiving Oy:n  'Lyhtyjen illoissa'! Moni tuli kertomaan, miten luontoideat ovat saaneet vauhtia kukka-, sammal- ja risuasetelmiin, kynttilätarjottimille ja lasipurkkeihin. Kiitos valoisista juttuhetkistä! Kun joulukuu tervehtii tällä viikolla, kasvaa tuikkivan valon määrä, markkinat ja monet myyjäiset avautuvat ja tunne joulusta vahvistuu! Palasin viime viikonvaihteen opintopäiviltä Helsingistä. Opiskelimme valoa ja valotusta kuvaamisessa. Miten pienestäkin valkoisesta paperista tai peilistä saadaan lisää kirkkautta tai pehmeyttä kuviin. Valon voima on erityistä, kuvissa ja omassa arjessa!


Valokuvaaminen on juuri nyt intohimoni. Ihailen monen bloggaajan kuvia, hienoja sävyjä niissä, valoa ja persoonallista kuvakulmaa. Krista Keltanen, Camilla Hynynen, Katri Haavisto, Frida Steiner, Mari Ruokonen , Anna Nääppä sekä Ruotsissa bloggaava Åsa Myrgerg esimerkkeinä hienojen henkilökuvien, häiden tai muiden juhlien, tapahtumien sekä blogi- ja sisustuskuvien tunnelmien ikuistamisessa. 

Valokuvauksen opettajani Kim Öhmanin ja Valtteri Hirvosen galleriaa on myös ihailtava. Näiden miesten luontokuvat ovat vahvoja, tähdet niissä kirkkaita, valo, varjot ja vauhti vangittuna spesiaalilla tavalla. Heidän luonnikkaassa suhtautumisessa ja samalla intohimossa kuvaamiseen on esimerkkiä muille.


( kaikissa edellämainituissa nimissä linkit heidän sivuilleen)

En muista näin sateista kuukautta! Silti kaikissa koetuissa tapahtumissa ja kohtaamisissa on ollut hyvä hygge, mielentila ja yhdessäolemisen viihtyisää tunnetta. Ne ovat tuoneet kirkasta lisävaloa, ihan niin kuin kuvaaminenkin.


Ikuistetaan alkavan joulukuun valoisia hetkiä!


Hyvää kuunvaihdetta!

Hanna

2 kommenttia

 1. Kauniita kuvia <3
  Ihanaa keskiviikkoiltaa Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi <3 ja tunnelmallista joulukuuta sinulle!,

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall