LUONTOA LYHTYJEN ILLASSA
Blogini yhteistyökumppani Flör KukkaPuutarha järjesti tänään tunnelmallisen illan asiakkailleen. Kymmenet kynttilät valaisivat myymälää ja marraskuun luontosisustamisen ideoita.
"Lyhtyjen illassa" oli hyvä hygge, kun iso joukko asiakkaita oli tullut tunnelmoimaan ja katsomaan myymälän marraskuun ilmettä ja vehreitä esillepanoja. FLÖRin floristit Annina Jaala- Myllyoja sekä Sofia Perander tekivät kauniita kransseja ja luontostailauksia ja markkinoinnista vastaava Jaana Håkansson huolehti asiakkaiden kahvituksesta ja ohjelman kulusta.

Allekirjoittanut ideoi havuista, sammaleesta, kävyistä ja Flörin leikkokukkaosaston aineksista erilaisia asetelmia iltaan osallistuneen Leino Design yrityksen lyhtyihin sekä tarjottimille. Pienet hyasintin sipulit pääsivät sammalpesään lasimaljakkoon ja eukalyptuksen oksat kuivauttujen appelsiinien viereen tarjottimelle. Suomalaiseen teräslyhtyyn tehtiin viehättävä satumaailma.

Lämmin kiitos kaikille iltaan osallistuneille! Monellakohan on sormet sammaleessa viikonloppuna?

Hanna

www.flor.fi
www.leinodesign.fi5 kommenttia

 1. Upea kattaus. Luonnosta saa kyllä vaikka mitä kivaa koristeluun.
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Hanna ❤️

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista. Luonnosta saa niin paljon ihanaa materiaalia koristamiseen ja sisustamiseen. Hyvää tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Upeita <3
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Oi, olisinpa (taas kerran) ollut lähempänä! Inspiroivia kuvia! Käteni ovat olleet sämpylätaikinassa ja villan lumoissa. Rentouttavaa! 💚 Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall