HABITAREN JÄLKIMAININGEISSASyksy on vienyt messuille, valokuvauksen maailmaan ja vahvistanut 'Luonto inspiroi'- sisustustyyliä! Vaikka Habitaresta on jo aikaa, kuljetaan sen jälkimainingeissa yhä luonnonsävyjen väripaletti ajatuksissa ja puhtaiden, luonnonmateriaalien lumossa. Joillekin luonto toistaa värit sisustukseen vahvoina, toisille utuisina.

Monet hehkutukset ja kauniit kuvat on esitelty Habitare 2017- messuilta. Jo Helsingin messukeskuksen käytävillä iloittiin syyskuussa messujen selkeästi piristyneestä ilmeestä ja osastojen näyttävyydestä. Brändit loistivat vieri vieressä kilpaillen messujen kauneimmasta esillepanosta. Toimittajien tusina valitsikin parhaita osastoja ja tuotteita. Visualistille koko päivä toi tarjottimella suuria herkkupaloja.

Kuvasin osastoja, jotka pysäyttivät tuotteiden houkuttelevalla asettelulla. Väreillä iloittelu, esillepanon kekseliäisyys, ihmiset ja arvot brändin takana ja tietenkin luontoideat rekvisiittana kiinnostivat. Uudistunut ja vahvistunut Timberwise, vieraileva Pop up- Muji, Susanna Vennon, Piia Kalliomäen, Pihkala-blogin Maijan ja Jonna Kivilahden stailaamat osastot erottuivat selvästi muista. 

Tässä vielä kuvasatoa.  Syysterveisin messuista inspiroituneena,

Hanna

4 kommenttia

 1. Kiva katsella messukuvia kun itse en sinne päässyt. Kauniita kuvia ja kauniita kohteita. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oli tosiaan inspiroivia osastoja. Tunnelmallista syksyn jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Upeita kuvia. Minusta on ihanaa kun sisustukseen voi värien lisäksi tuoda luonnosta materiaaleja.
  Mukavaa viikonloppua Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosiaan ihana buumi luonnon oksien ym. tuomisessa kotiin. Kaikkea hienoa löytää teiden varsilta ja metsästä. Tunnelmaa lokakuun jatkoon Outi! <3

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall