FORMEXISSA YKSI YLITSE MUIDEN!
Tänä syksynä tehtiin messumatka Tukholmaan. Formexin osastoja sävytti syksy ja trendit viehättivät. Erityisesti tykkäsin luonnon läsnäolosta. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden!

Ernst! Ruotsalainen suunnittelija ja sisustaja, monen lifestyle -ohjelman TV -persoona istui brändinsä messuosaston käytävällä ja jutteli messuvieraiden kanssa. Mekin pääsimme Katin kanssa vaihtamaan ajatuksia tämän sympaattisen oloisen miehen Suomi- muistoista.Ernstin tuotesuunnittelu lähtee siitä, mitä hän itse tarvitsee kodissaan. Kaiken takana on yrityksen sloganiksikin kiteytetty ajatus: " I det enkla bor det vackra" ja tämä kaikki näkyy vahvasti brändin tuotteiden muotokielessä. Keramiikkakupeista esiliinoihin ja lasimaljakoista lakanoihin. Mallisto on laaja ja hurmaava!


Persoonallinen messuosasto erottautui viihtyisyydellään. Leveistä lankuista rakennetut osaston puuseinät ympäröivät asiakaskahvilan, suurten viherkasvien ja kukkapukettien somistukset, maanläheisten sävyjen ja laatumateriaalien  mallistot. Ei ihme, että huokaistiin monta kertaa kotimatkalla! Hanna

Ernstin tuotteita myy Suomessa blogini yhteistyökumppani Kotilaituri, Liedon Ilmarisissa. 

www.kotilaituri.fi


 

2 kommenttia

  1. Onpa paljon kaikkea kaunista.
    Mukavaa keskiviikkoa sinulle Hanna ❤️

    VastaaPoista
  2. Ah ja ah! Ihan täydellistä kaikki! ♡

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall