IDEOITA VIHERPEUKALOILLE -RISTEILYN ARVONTA
Vaikka kesälomat loppuvat, voi vielä nauttia pihan ja puutarhan vehreydestä. Sadonkorjuun aika on edessä ja moni miettii kesän kasvukauden jälkeen syysistutuksia.  Nyt sinulla tilaisuus tulla mukaan syyskuun vehreimmälle puutarharisteilylle Viking Gracelle! Blogissa on alkanut erikoisristeilyn arvonta!

Viking Line ja FLÖR Kukka & Puutarha järjestävät 14.-15.9. 'Ideoita viherpeukaloille' - erikoisristeilyn Viking Gracella. Vuorokauden mittaisella matkalla kuullaan kasvitieteilijä ja puutarhaneuvos Arno Kasvin sekä maisemasuunnittelija Eva Wuiten puutarha- aiheisia luentoja ja saadaan arvokkaita neuvoja syysistutuksiin ja tulevaan kasvukauteen. 
Olen myös mukana risteilyllä luennoimassa 'Luonto inspiroi sisustamaan' -aiheesta ja näytän runsaasti sisustuskuvia ja ideoita, miten luonnonmateriaaleilla ja vihersisustamisella saadaan tunnelmaa kotiin eri vuodenaikoina. Teen myös syksyisen sadonkorjuu- kattauksen risteilyllä! 

Ideoita viherpeukaloille- risteily ( alk. 77,50€ /hlö) sisältää vuorokauden risteilyn valitussa hyttiluokassa, mielenkiintoiset ja mukaansatempaavat luennot sekä buffet- illallisen Aurora- ravintolassa. 

Matkaohjelmaan kuuluu myös  FLÖRin floristien järjestämä kukkiensidontakurssi osallistujille hintaan 25€/ hlö. 

Tarkempi ohjelma ja matkan varausohjeet ovat nähtävissä Viking Linen sivuilla, tästä linkistä


Olisi tosi hienoa nähdä sinut ja ystäväsi risteilyllä! Lähtekää yhdessä nauttimaan upeasta laivasta syksyisessa saaristossa ja tulkaa mukaamme viherpeukaloiden luennoille! 


OSALLISTU MATKAN ARVONTAAN!

Viking Linen ja Flörin yhteistyössä saan arpoa Ideoita viherpeukaloille- erikoisristeilyn yhdelle hengelle sisältäen meno-paluu risteilymatkan,  risteilyohjelman sekä kukkiensidontakurssin, kun arvonnan voittaja jakaa min. yhden maksavan ystävänsä kanssa matkan ja hytin. Arvo 77,50€ + 25€. 
Arvonta on voimassa 1.9. 2017 klo 9.00 saakka ja voittajalle ilmoitetaan silloin henkilökohtaisesti. 
Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän blogipostaukseen, mitä sinun viherpeukalosi tekee syyskuussa! 

Onnea arvontaan ja tervetuloa mukaan matkalle! 

Hanna 
Blogiyhteistyö


www.vikingline.fi

www.flor.fi


14 kommenttia

 1. Kuopsuttelen 1900-luvun alussa rakennetun pihapiirimme pihaa ja kukkapenkkejä. Tämä paikka oli Kaksikymmentä vuotta vapaa-ajanpaikkamme ja nyt viiden lapsemme muutettua pois kaupunkikodistamme muutimme mieheni kanssa tänne maalle <3 Metsästä olen löytänyt ihania vanhoja kasveja, joita olen kerännyt talteen kukkapenkiin, kasvilavan sato kerättävä talteen, marjoja notkuvat marjapensaat pääsevät mehustukseen ja pakkaseen, naapurista saadut daalianmukulat pääsevät kellariin odottamaan uutta kesää. Kerään myös kranssitarpeita ja muita sisustusjuttuja. Tarttuupa tämä viherpeukalo ikuistamaan myös valokuviin Suomen kauniita kasveja ja luontoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymyillen täällä luen kommettiasi, kiitos siitä! Pihapiirinne kuulostaa ihanan idylliseltä ja tuleva syksysi ahkeroivalta. Mikä rikkaus omata kuvailemasi paikka ja kaikki se puutarhan ja luonnon tarjoama ympärillä. Toivotankin sinne kaunista syksyä ja hyviä kuvaushetkiä! Onnea arvontaan! t; Hanna

   Poista
 2. Syyskukat ehdottomasti.Kauniit kukat sisääntulon luo ja pihapuiden tarkastaminen.Terveisin Anne-Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksylläkin kukat tuovat iloa. Toivotaankin kaunista ja lämmintä syksyä! Onnea arvontaan Anne-Maria! t: Hanna

   Poista
 3. Syyskuussa vielä kukkii ... Ehkä siistin kukkamaata, nautin aurinkoisesta ilmasta, teen pitkiä kävelylenkkejä vaunujen ja pienen pyöräilijän kanssa viljapeltojen keskellä, ehkä jo puitujen... Katsellaan punaposkisia puolukoita -maistellaankin.
  Lehtipuut varmasti vaihtavat väriä, pudottavat lehtensä.... Hiljaa mielessäni suunnittelen seuraavaa kasvukautta...kasvimaata kukkapenkkiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oi, miten kauniisti kuvailit syksyiset suunnitelmasi. Luonto antaa meille niin paljon hyvää eri vuodenaikoina. Nauti kävelylenkeistä ja puolukoista! Iloa syksyysi ja onnea arvontaan!

   Poista
 4. Suunnittelen uuden istutusalueen perustamista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloa ja luovuutta suunnitteluun! Ja onnea arvontaan!

   Poista
 5. Seuraavana syyskukat parvekkeelle ja mietinnässä myös viherkasvin hankinta😊 Malttamattomana odotan syksyä ja ruska-aikaa, mielestäni kaunein vuodenaika kohta käsillä🍁
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Syksyssä on runsaasti kauneutta. Ihailin juuri sammaloituneita kiviä ja puiden juuria. Iloa syksyysi Marjut! Onnea arvontaan ja viherkasvin hoitoon! :)

   Poista
 6. Luon perustaa parikymmentä vuotiaan talon pihaksi. Sitä ei nimittäin ole vielä tehty 😂
  Terveisin Jutta R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri urakka sinulla Jutta edessä syksyyn, mutta suunnitelmat varmaan jo valmiina?! Pitkäjänteisyyttä ja luomisen iloa pihallesi ja kaunista alkavaa syksyä! <3 Hanna

   Poista
 7. OI, kuinka houkutteleva retki vihermaailmaan. Valitettavasti ajankohta ei sovi, mutta olen hengessä mukana. Ihastuttavaa risteilyä Hanna! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Kerron sitten kuulumiset erikoisristeilyltä. Hyviä tunnelmia elokuun loppuun! <3

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall