ZETAS, OSA 2Zetas Tukholmassa täytti luontoa ja kukkia rakastavan puutarhaharrastelijan muistikortin. Kuvia ja inspiraatiota sinullekin lisää täällä!

Viime postauksessa nähtiin vehreitä kuvia kesäkuun lomamatkaltani Zetas Trädgård:iin, Tukholmaan. Muutaman tunnin visiitillä silmät ahmivat kauppapuutarhan kauneutta ja ideoita. Kaikesta on annettava kiitosta paikan yrittäjälle ja hänen tiimilleen. Puutarhabloggaaja Viktoria Skoglundilla ( linkki hänen instatiliinsä) on taitoa ja silmää toteuttaa asiakkaille huippukaunis myymälä, josta on helppo napata mukaansa kasvit ja trendit. 

Puistomaisen Zetas- puutarhan sisällä on viehättävän tunnelmallinen kasvihuone, jossa vanhat talonpoikaispöydät ja ruukut kasveineen, somisteineen ovat kaikki myytävänä. Tämän kun voisi siirtää sellaisenaan laivan autokannelle ja kuljettaa pihaamme. Sama herttainen puutarhan stailaustyyli jatkuu Zetasin suuressa sisämyymälässä. 

Pellavaliinoja, keramiikkaa, kynttiläjalkoja, lasipulloja, kasvitauluja ja Viktorian kirjoja on tarjolla asiakkaille tyylillä tehdyssä hallissa. Täydellisen inspiroiva paikka, vai mitä sanot?


  Kesäistä kuunvaihdetta ja hyvää viherfiilistä sinullekin!

Hanna

6 kommenttia

 1. Onpa kaunista. Tuolta voisi tavaraa tarttua mukaan!
  Ihanaa heinäkuun ensimmäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista ja hyvällä maulla ja intohimolla toteutettu kaikki! Haluan ehdottomasti käydä uudestaan eri vuodenaikoina. Outi, kivaa kesän jatkoa sinulle, hurmaavaa heinäkuuta! <3

   Poista
 2. Tuolta saa varmasti aivan valtavasti inspiraatiota ja ideoita! Ihanan näköinen paikka. Onko paikka ihan Tukholmassa vai missä päin? Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu, Zetas on Kungens Kurvanin lähellä. Metrolla ja bussillakin pääsee, jos ei mene omalla autolla. Fantastinen paikka:)

   Poista
 3. Onpa ihanan näköinen paikka! Olenkin seurannut häntä jo pitkään Instassa ja tuonne olisi kyllä suunnattava jollakin matkalla. Voih. Terkkuja sateiselta ja pilviseltä Merikarvialta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista Maarit! Kesä parhaimmillaan ja luonto saa välillä vettä. Zetas on niin hieno, suosittelen visiittiä! Pää menee pyörälle puutarhaideoista! Mukavaa kesäelämää sinne! <3 t. Hanna

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall