KESÄNTULON KEKKERIT PARVEKKEELLAIlta-aurinko lämmitttää nuorenparin uudistetulla parvekkeella. Nyt on kesäkekkereiden aika!
Sain kutsun ystävältäni suunnitella turkulaisen kaupunkikodin parvekkeen uudistus. Kotiblogit -lehdessä 03/2017 on parin aukeaman juttu, miten pienellä budjetilla syntyi suloista. Eurolavat saatiin ilmaiseksi, ne maalattiin ja koottiin sohvaryhmäksi. Ympärille istutettiin ruukkuihin vihreää yrteistä ja oliivipuusta, ja harmoniaa lisättiin pastellisävyisillä tekstiileillä.

Lisää kuvia näet uusimmassa Parhaat Kotiblogit- lehdessä, missä bloggaajat ovat tehneet rentoja kesätiloja koteihin, pihoille ja puutarhaan. Lehdessä on myös lukijakilpailu, jossa voit äänestää, mikä on lehden kutsuvin kesätila.
Parvekeuudistuksessa olivat mukana myös blogini yhteistyökumppanit:

Amppeli Kotilaiturilta, www.kotilaituri.fi

Kukat ja yrtit Flör Kukka&Puutarhasta, www.flör.fi

Astiat, tyynyt ja torkkupeitto Sisustusliike Aveliasta, www.avelia.fiAurinkoisia hetkiä nuorelle parille parvekkeella ja sinulle blogini lukija, missä ikinä kesällä kuljetkin!


Hanna4 kommenttia

 1. Oi miten kaunis parveke. Ihanan hempeä tunnelma.
  Mukavaa juhannusviikkoa sinulle Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hempeä ja lempeä tunnelma, ja ihana nuoripari! Nyt kelpaa viettää kesäpäivää. Aurinkoa ja kesän hyvää tunnelmaa sinulle Outi! <3

   Poista
 2. Onpas viihtyisä parveke! Sävyt ovat suloisia mutteivät kuitenkaan imeliä - ja kasvit upeita! Huomenna lehden ostoon;)
  Hyvää juhannusta, Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja, parvekkeestakin saa kivan kesähuoneen ja melko pienellä vaivalla. Nuoripari oli tyytyväinen. Ilman vihreää ei olisi kesäfiilistä. Hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi! <3

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall