JUHLAT PELLOLLA JA VALOKUVAUSTA TIIRINKOSKELLA


Valokuvauksen work shop viime suununtaina jätti hymyn sydämeen! Päivä stailauksen mestarin Jonna Kivilahden ja valokuvauksen johtotähden Krista Keltasen opeissa oli yksi tämän kevään vaikuttavimmista kokemuksista!


Parempaa paikkaa, kuin Tiirinkosken Tehdas ei voinut olla "Minä, kamera, miljöö ja malli- work shopille. Kivenheiton päässä Hämeenlinnasta sijaitsevassa maalaismiljöössä sykkii täydellinen idylli sisustusmyymälän, vohvelilounaskahvilan ja kotieläintilan miljöössä. Navetassa hevosia, kanoja, lampaita ja edellisviikolla syntyneet 140 karitsaa sekä pellolla komeaa ylämaan karjaa. 

Arvatenkin inspiraatio oli pilvissä, kun päivän aikana perehdyttiin stailaukseen sisustussuunnittelija ja stailisti Jonna Kivilahden opeissa ja kuvanrakentamisen ihmeisiin valokuvaaja Krista Keltasen opastamana. Kuvasimme luonnonvalossa, koivikon ja pellon keskellä, laitumella, kylätiellä, pihapiirissä, lammaskarsinassa ja vaikka missä. Eläimet toivat jännittävän ja samalla aivan ihanan tunnelman päivään.  Jonna näytti ja käytti monenmoista kuvausrekvisiittaa mallien stailauksessa ja kuvauspäivään buukatut Azurro Models:in  mallit Mikaela ja Sakari tekivät varmasti yhden elämyksellisimmistä mallikeikoistaan kanssamme. Ja tekivät todella hyvin!


Kuvat kertovat work shopin tunnelmista luonnon ja eläinten ympärillä Tiirinkosken Tehtaan Suomi-miljöössä. Valokuvauksen opiskelua ja harjoittelua jatkan varmasti ja olen onnellinen aina, kun onnistun saamaan kuviin mukaan tunnetta ja jonkin koskettavan hetken. Jonna ja Krista pitävät jatkossakin valokuvaus- ja stailaus -work shoppeja ja seuraava järjestetään Turussa jo elokuussa. Suosittelen heitä lämpimästi, sydämellisiä ammattilaisia!Uskottehan, että oli mieleenpainuva kurssipäivä? Work shopin viimeinen tehtävä sunnuntaina oli tehdä "Juhlat pellolla" -sisustusstailaus. Maalaismiljöössä me kurssilaiset kannoimme hurmaavasta sisustusmyymälästä ulos tilan kauniita lampaantaljoja ja keramiikkaa. Raekuurojen ja auringonsäteiden kisatessa keskenään kameramme tallensivat vielä ikimuistoisia hetkiä. 

Lämmin kiitos Tiirinkosken tiimille, Jonnalle ja Kristalle, malleille sekä kurssilaisille! Yhtä juhlaahan tämä päivä oli kanssanne! 

Iloisin terveisin, 

Hanna 

Ps. alla linkit Tiirinkosken tehtaalle ja Jonnan ja Kristan sivuille!


8 kommenttia

 1. Oi mitkä puitteet, järjestelyt ja kaikki ♥ Voi noita pieniä lampaita, hellyttäviä ♥ En kestä! Kuvista tulee fiilis, kuin Norjassa olisitte, niin tunnelmalta, kuin tyylinkin puolesta. Näistä inspiroituu pitkäksi aikaa ja sydän ei unohda koskaan ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤️ Sydän ei unohda! Eläimet ja luonto, kaikki inspis ympärillä. Oli hieno kokemus! Suosittelen visiittiä Tiirinkoskelle!

   Poista
 2. Tiirinkosken miljöö on jo itsessään aivan upea, mutta niin on kyllä nuo sisätilatkin.
  Upeita kuvia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippu paikka! ❤️ Kiitos Outi!

   Poista
 3. Huikea kokemus ja elämys teillä! Voimaannuttavaa! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tiedät paikan Tuija, osaat arvata, että nautin täysillä kaikesta! ❤️

   Poista
 4. Oi miten ihana paikka ja mitä kuvia! Oli varmasti ikimuistoinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi inspiroivaa ja mietinkin, että olis vedenneitojen oiva matkakohde! ❤️

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall