CITYPARVEKE JA KEVÄTMESSUJEN LIPPUARVONTAJuuri nyt eletään kaikkien puutarhurien iloista vuodenaikaa. Olitpa puutarha-alan ammattilainen, koti-, city- tai oman elämäsi puutarhuri, saat uutta kasvuvoimaa lisää messuilta. Tällä viikolla ilmestyy myös kevään suuri Terassi-lehti ja samalla avautuvat Kevätmessut Helsingissä!Tein Turussa asuvalle ystäväpariskunnalle cityparvekkeen kevätlookin. Rakkaudesta Italiaan syntyi neljän neliön parvekeelle oliivi-, sitruuna- ja yrttipuista viihtyisä tila, missä juodaan aamuauringon valossa kahvit ja nautitaan lounasta keskipäivän lämmössä. Jutun ja kuvat parvekkeen muutoksesta näet 6.4. ilmestyvässä Terassi-lehden jättinumerossa. 


Yhteistyössä Terassilehden kanssa, saan arpoa pikaisesti 2 x 2 hengen ( a' 16€)  liput 6.-9.4.2017 Kevätmessuille Helsinkiin. Osallistu lippujen arvontaan 5.4. klo 18 mennessä kommentoimalla tähän postaukseen, mikä keväässä tuo sinuun energiaa ja kerro samalla sähköpostiosoitteesi, koska lähetän messuliput sitä kautta.   

Keväistä viikkoa ja onnea arvontaan! 

Hanna

Linkki Kevätmessujen infoon tässä: http://kevatmessut.messukeskus.com/
7 kommenttia

 1. En osallistu arvontaan.
  Aivan ihastuttavan näköinen parveke ❤️

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Nyt haluan sisustaa omankin pienen kaupunkikodin parvekkeen kesäksi, vaikka pääosin mökillä ollaankin. En melkein malta odottaa!

  VastaaPoista
 3. Hei !
  No aurinkohan sen on ykkönen energian tuoja. Kevätmessuille olisi kiva päästä, koska laittelen ensimmäistä kertaa oman kodin parveketta kesäkuntoon.

  hilppa.tuomola (at) mail.com

  VastaaPoista
 4. Usein matka on hauskempi kuin päämäärä ja keväässä on jotain samaa - kesän odotus ja fiilistely on parasta. Mukana arvonnassa ann__@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Kevääseen tuo lisää energiaa lisääntyvä valon määrä ja se, kun ympärillä alkaa vihertää.

  arjahelena74@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mökkikauden avaus tuo energiaa kevääseen. Pääsiäistä odotellessa :)

  VastaaPoista
 7. Valon määrän lisääntyminen ja pian sen jälkeen orastava viherrys - harmaa ja ikävä talvi muuttuu uuden vihreäksi ja luonto herää eloon. Se on parasta keväässä :)
  teppo.leinonen(ät-merkki)gmail.com

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall