TALVEN TAITTUESSA


Maaliskuu kauneimmillaan ja meri aukeaa. Rannan tuntumassa huomaa hyvin vuodenajan muutoksen. Kevät on pian ympärillä!Kävelyreittimme kulkee vanhan kalastajatilan ohi. Tämä maisema on monta kertaa kuvattu. Täällä on uitu, kun nuoriso oli pieniä poikia ja täällä nuoriso on grillannut makkaraa ja syönyt omenoita, viettänyt koulun päättäjäisiä. 

Ei mene montaa viikkoa, kun jäät sulavat rannasta, on kevätpäivän tasaus ja terminen kevät. Ilmatieteenlaitoksen mukaan lyhyin terminen vuodenaika on kevät, joka kestää kuudesta yhdeksään viikkoa. Pisin on talvi ja pian siitä on selvitty. 
 
Rannassa oli hienoa istua laiturilla ja kuvata kaisloja, talven taittumista. Edessä on taas muutosten aika, jolloin kalastajatilan puutkin ovat täynnä omenankukkia ja merivesi loiskii rantakiviin.


Kaunista ja energistä viikkoa!

Hanna


7 kommenttia

 1. Niin hienoa, kun meillä on vuodenajat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Kati! Ja kaikissa vuodenajoissa on jotain inspiroivaa. Iloa kevääseen! ❤️

   Poista
 2. Kiitos näistä rauhoittavan tunnelmallisista kuvista! Onnea alkavaan viikkoon! Abiturienttimme lähti juuri kohti tämän päivän koitosta. 👍🏻 Kuvaamasi kävelyreitti on ihana. 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ❤️ Ja onnea teidän abin reitille!

   Poista
  2. Kiitos! Jännittäviä aikoja äidillekin, vaikka luulisi jo rutiinia olevan. Ainutkertaista joka lapsen kohdalla. Kuulumisiin! Tuija

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia ❤️
  Mukavaa viikkoa sinulle Hanna!

  VastaaPoista
 4. Ah,Apaja! Kun poikani kihlautui edelliskesänä kihlajaiskuvat otettiin tuolla omenapuiden alla 💗

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall