PÄIVÄ STOCKHOLMASSA


Kevät oli eilen vasta heräämässä Tukholmassa, kun kuljin kaupungin katuja. Päivä täyttyi sopivasti bisneksestä  ja vapaa-ajasta  ja sain myös napattua muutaman pastellisävyisen kuvan kotiintuomiseksi. 

Voi Stockholma! Tuo kaupunki on aina yhtä inspiroiva. Suuret puistot, hurmaava vanha kaupunki, katukahvilakulttuuri, kukkakauppojen pursuava tarjonta, ylellinen kauniiden kivitalojen kirjo. Päivä kiitää siellä aina kuin siivillä, eilen hyvässä bisnesmiitingissä ja iltapäivä visuaalista ruokaa nautiskellen.
Sen enempää kaupunkikierrosta pitämättä tässä kuvia NK:n sisustuskerroksesta, missä tapaan viettää ainakin tunnin, kaksikin joka kerta kaupungissa käydessäni. Pastellinen värimaailma ja pellavat vuodevaatteissa ja muissa sisustustekstiileissä näyttivät suloisilta. Kivoja kattausideoita sai taas mukaan ja trendikkäät petausideat otan heti käyttööni. 


Tänään taas oma sänky kutsuu nukkumaan univelkoja.
Pirteää loppuviikkoa sinulle! 

t; Hanna


10 kommenttia

 1. Oijjj Stockholm!! Sinne kesällä siis! 😄☀️🍀✨

  VastaaPoista
 2. Tukholma on aina yhtä ihana. 😊♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tänne kurkistit Outi! Sinulla on hurmaava blogi ja kauniita kuvia sivut täynnä! Saat nyt uuden lukijan! Kevätterkuin, Hanna

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tuli heti kaipuu päästä käväisemään naapurimaassa... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Maarit ja valoisaa kesäaikaa! Kaikkea positiivista ja energisoivaa tuleviin viikkoihin! ❤️

   Poista
 4. Nå men då, ei sentään törmätty tuolla NK:n kolmannessa kerroksessa!! Samoissa merkeissä siellä eilen :). Tukholma oli kyllä niin keväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pilvi, Tukholman tunnelma on aina kiva ja varsinkin sen merellisyys. Pian ovat jäät lähteneet saaristossa ja kesä kimmeltää lämpimästi. Voi hyvin! ❤️

   Poista
 5. Tukholma on ohjelmassa parin viikon päästä ja tuleva perjantai menee Kööpenhaminassa. Ihanat Pohjolan pääkaupungit!

  VastaaPoista
 6. Tammikuisten messujen tunnelma jatkuu! Ihania kattauksia, petauksia ja kukkivia kuvia. Kyllä kevät on <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall