HURMAAVAA NAISTENPÄIVÄÄ & KEVÄT-/KESÄMUOTIA 2017Kevät tuo hymyn ja hempeät asut. Kun katupöly lakaistaan ja lämpötila kohoaa, pukeudutaan tossuihin ja trenssiin, kevään jälkeen myös olkapäät paljastaviin puseroihin!


Mikä sen keväisempää, kuin vaihtaa talvisaapikkaat tossuihin, laittaa aurinkolasit nenälle, antaa tuulen puhaltaa kevättakin alle ja pukeutua pastelleihin! Tänä keväänä mukavuus on muotia, hyggeily näkyy vaatekaapissakin ja vaatevuoren järjestelyn jälkeen löytyy taas pukeutumisen punainen lanka! Monet ovat viime vuoden aikana järjestelleet vaatekaappiaan tavallista kriittisemmin. Kuluneet, rikkinäiset ja aikansa jättäneet vaatekappaleet on korjattu, laitettu pois tai kiertoon, on mietitty kulutusta ja vaatteen käyttötarkoitusta, missä ja mille vaatteelle on käyttöä. Vähempi voi ollakin monikäyttöisempi garderoobi, laadulle ja väreille on tullut lisäpainoa.

Kun miettii omaa viikkorytmiään, miten jakaantuu työ ja vapaa-aika, voi samassa suhteessa koota toimivan vaatekaapin. Muutama basic-toppi ja t-paita, pari paitista tai silittämättä siistiä puseroa niitä rakastavalle, hyvät farkut ja siistit housut tai hameet, jakku ja neule tai neuletakki, näillä luo jo itselleen helposti ainakin 10 toimivan asun kokonaisuuden kevät-kesäkaudelle.

Pukeutuminen on mielikuvituksen iloista käyttöä. Huiveilla ja laukuilla asustetaan raikas lookki ja yhtä tärkeää, kuin mukavat materiaalit ja kauden värit, on antaa persoonallisuuden näkyä.  
KUKKAPRINTIT, PASTELLIT JA PALJAAT OLKAPÄÄT


Tänä keväänä trendit ovat vahvoja. Suuret kukkaprintit, pilkut ja maastokuosit, pastelliset ja maanläheiset sävyt korostuvat. Puuterinen roosa ja mokka ovat lyömätön väripari, utuinen pinkki, likööri ja vihreän sävyt suomalaisille suositun sinisen rinnalla keväisen kauniita.Naiselliset perhoshihat, salsa- look ja olkapäät paljaaksi jättävät topit ja puserot ovat tämän vuoden näyttävää kevät-kesämuotia, samoin erilaisten kuosien yhdistäminen samassa asussa. Saa olla tyttömäinen, neutraali, näkyvä tai basic, kaikki käy!

KLASSIKOT RAIDOISTA MUSTAVALKOISIIN


Raidat näkyvät lähes aina kevät-/kesä-muodissa. Pitkittäin, poikittain, pätkissä ja yhdistellen ne näyttävät aina raikkailta. Nougat, valkoinen ja musta ovat klassinen väritrio, samoin tyylikäs tricolor, puna-musta-valkoinen. Monelle musta on garderoobin pääväri ympäri vuoden ja valkoiset housut kesän merkki. Kunpa muistaisimme vuodenaikojen myötä rohkaista itsemme uudistumaan vaatevärien voimalla!

 


HYGGE-MUOTI

Tanskalaiset ovat rantauttaneet hyggeilyn kaikkialle ja sama trendi näkyy myös pukeutumisessa. Mukavan rentoa, selkeää, ajatonta vaatemuotia, mikä toimii lomalla ja matkoilla, työpukeutumisessa ja pikku juhlissakin. Asustamisessa onkin koko vaatehyggeilyn juju, vähempi on enempi, mukavuus ja laatu tärkeää. Sporttiset, helppohoitoiset ja rypistymättömät materiaalit, kuten tencel ja modaali tuntuvat ihollakin ihanalta. 

Ottaisimmeko kevätmuodin vastaan tänä vuonna rennosti ja hymyillen? Uskaltaisimme kokeilla itsellemme uusia värejä tai printtejä, puseromallia, housunlahkeen pituutta ja nauttisimme samalla naisellisesta, sporttisesta, klassisesta tai omalle persoonalle sopivasta pukeutumisesta! 


Hurmaavaa kevättä ja naistenpäivää, tänään ja aina!

Hanna
muotikuvat: mingophoto/ Friendtex

4 kommenttia

 1. Ihanan pehmeitä sävyjä uutuus vaatteissa.
  Ihanaa naistenpäivää ❤️

  VastaaPoista
 2. Hurmaavia vaatteita. Ja nuo perhoshihat ovat ihanat!
  Oikein ihanaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita - tekisi mieli pistää koko garderoobi uusiksi;)
  Ihanaa naistenpäivän iltaa sinulle <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall