FLÖR - KUKKAKIMPPUJA JA KEVÄÄN VEHREÄÄ

Ihastuksen huokauksia, hymyjä ja kiitollisuutta, onnea, kaipuuta, muistoja! Kaikkea voi kokea kukkakimppu sylissä.

Kukkien ympärille kietoutuu aina jotakin herkkää. Kun luonto on läsnä, syntyy luovuutta, jokin ajatus, merkittävä asia tai vaikka ystävyyttä. Kukkia on ihana antaa ja ihana saada, puhumattakaan kimpun sitomisesta omin käsin, siinä vasta elämys!

Turkulainen Flör Kukka & Puutarha järjestää tänä keväänä kaikille kukkia rakastaville sidontakursseja ja teemapäiviä. Floristien opastamana saa harjoitella sitomaan itselleen kimpun vihreistä ja kukkivista tai kuulla asiantuntijoiden kertomana kauden kukkatrendeistä,  puutarhanhoidosta ja -kasveista.  Flör:in facebook-sivuilla voi nähdä luentopäivien aikataulun ja teemat.

Teimme åblogisiskojen kanssa yritysvierailun tällä viikolla Flör:iin naistenpäivän kunniaksi. Myymäläpäällikkö Tommi Lammervo vei meidät ajatusmatkalle puutarhan tulevaan kesään ja floristi Annina Jaala-Myllyojan ja Katja Koskisen opastamana syntyi eukalyptuksista, pistaasinoksista, pitkävartisista tulppaaneista, kärhöistä ja anemoneista toinen toistaan hurmaavampia kimppuja. Jokainen sai kukat kotiinsa ja samalla monet ideat keväisistä kasveista ja istutuksista.

 

Kiitos Flör:in tiimille!
Kukkivaa, vehreää kevään odotusta!

Hanna


2 kommenttia

  1. Upea tulppaani! Katselin samaisia maanantaina :)
    Kimpun tekeminen on kivaa ja opettavaista puuhaa, ei niin helppoa saada kukat asettumaan kuten haluaa. Kukkivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kauniita, keväisiä kuvia. - Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall