KEVÄINEN KIITOS BLOGITALON KEITTIÖSTÄ!


Viikko sitten istutin yrttejä ja tein pöytäkattausta blogitalon messukeittiössä. Ihanan keväinen ja energinen tunnelma jatkui yli viikonvaihteen Rakenna-ja Sisusta-messujen ihmispaljoudessa. Nyt on kiitoksen aika!


Kaupallinen yhteistyö: Turun MessukeskusMikä ilo ja kunnia toteuttaa yhteistyössä Åblogitalon yksi huoneista. Keittiön suunnittelu ja stailaus oli mieluinen tehtävä, sillä Villa Puomin keittiöremontti oli hyvässä muistissa viime syksyltä. Turun Messukeskus toimi Åblogien yhteistyökumppaninan ja järjesti yhteistyökumppaneiksi meille blogitalon toteuttajille mm. Tikkurilan, Timberwisen ja Saari-keittiöt ja lisäksi sain toteuttaa tunnelmaa yhdessä Sisustusliike Avelian, Kotilaiturin, Smallstore herkkudelin sekä Flör Kukkapuutarhan kanssa. Arvatenkin olin täyttä hymyä!

Åblogitalo nousi toista kertaa Turun Rakenna-ja Sisusta-messuille. Keittiön rinnalla nähtiin Oblik.fi-blogin Jutan järjestelmällinen ja vehreän valoisa eteinen, Kotilaiturin Katin farkunsininen luksus kylpy-/pukeutumishuone ja Pikkutalon elämää- blogin Sannan idearikas ja värikäs olohuone. Näiden pro naisten mukana viikon rakentamisurakka oli tosi hauska ja vauhdikas.D-hallissa 8 m2 messukeittiön seinät maalattiin Tikkurilan tunnevärikartasta Y406 sävyllä Riviera. Valitsin värin sen valoisan ja lämpimän, utuisen pastellisuuden vuoksi ja kun näin valmiiksi maalatut seinät, ymmärsin värisävyn nimenkin. Tämä rantahiekan väri herätti kovasti ihastusta myös messuvieraissa. Tikkurilan maksuton Color Now- 2017 väritrendien lehti oli hyvänä oppaana keittiön värimaailmaa suunnitellessa. Samalla seinien sävy johdatteli minut tammiparketin valintaan.

Kotimaisen, Loimaalla sijaitsevan Timberwise:n tamminen ARCTIC, harjattu ja mattalakattu lankkuparketti toi juuri sen luonnollisen puunsävyn ja materiaalin, mitä keittiöön kaipasin. Timberwisen markkinointipäällikkö Laura Lankinen kertoi, miten monipuolinen ja laadukas heidän valikoimansa on  ja tämä keittiön parketti sattui olemaan Timberwise:n ensimmäisiä malleja ja yhä suosittu Suomen kodeissa. Suomalaiset rakastavat puuta!Keittiön kaapit ja kalusteet rakensi messuosastolle Saari-keittiöt / Pinjasto Oy. Valkoiseksi maalatut ovet ja selkeä linja ovat myös omaa tyyliäni ja Saari-keittiöiden johtajan, Johanna Saaren kanssa suunnittelimme messuille keittiökokonaisuuden ilman yläkaappeja. Johanna toteutti samalla toiveeni avoimesta tammihyllystä allastason yläpuolelle ja siitä tuli mitä ihanin keramiikka-astioiden, yrttien ja herkkujen hylly!

Ns. Apteekkarin kaappi sai messuvierailta paljon kehuja, samoin tamminen aterinlaatikko sekä käytänöllinen pyyheliinateline alakaapissa. Suuri ruokakaappi sai täytettä Smallstore herkudelin ihanista ruokapakkauksista. Olisi tehnyt mieli kokata ja maistella jo messuilla pastaa, risottoa, grissinejä, flatbreadiä ja oliiviöljyjä. Messukeittiön sisustuksessa oli nykyaikaisen keittiön ainekset. Sain täyttää pöydät ja hyllyt hurmaavasti tuoksuvilla Flör:in yrteillä, oreganolla, timjamilla ja rosmariinilla sekä tuoda vehreyttä tilaan komeilla lyyraviikunoilla, Ficus lyrata. Vihersisustaminen kuuluu vahvasti tämän ajan trendiin!

Kotilaiturin raikkaat kasvitaulut vahvistivat kivasti keittiön kasvi -ja juuresteemaa. Edullisia julisteita ja kortteja voi sijoittaa seinille tai hyllyn päälle tuomaan väriä ja luontoa sisälle. Ruokakassin virkkasin Kotilaiturilta hankkimista kuteista ja se löysi paikkansa vanhasta puunaulakostani.
Blogitalon keittiön suuri sisalkori, kalusteet, puupöytä, jakkarat, pellavatyynyt, keramiikka-astiat, lasit, aterimet ja pellavaliinat täydensivät tunnelman ja olivat kaikki Sisustusliike Aveliasta. Mari Håkanssin luoman Avelian luonnonläheinen tyyli, tuotteet ja materiaalit ovat täynnä kauneutta. Lämmin kiitos Turun Messukeskukselle, erityisesti projektijohtaja Krista Ahoselle, Tikkurilalle, Timberwisen markkinointipäällikkö Laura Lankiselle, Saari- keittiöiden johtaja Johanna Saarelle, Sisustusliike Avelian Mari Håkansille, Kotilaiturin Kati Laiturille, Smallstore Oy:n Salla Nurmelle ja Mari Pirilälle, Flör Kukka & Puutarhan myymäläpäällikkö Tommi Lammervolle sekä floristi Annina Jaala-Myllyojalle ja Jaana Håkanssonille ystävällisyydestä ja yhteistyöstä parhaimmillaan.

Kiitos myös blogitaloa rakentaneille Jutalle, Sannalle ja Katille sekä veljelleni Samille ja kaikille åbloggaajille, messuvieraille, lukijoille ja ystävilleni. Keittiö voitti messujen yleisöäänestyksen parhaana blogitalon huoneena.

Hymyillen ja kiitollisena,

Hanna


7 kommenttia

 1. Kaikki näytti niin kauniilta ❤️
  Mukavaa myöhäisiltaa!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa Hanna! Visuaalinen, hurmaava kokonaisuus! 💫 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana toteuttaa blogitaloa ja tätä keittiötä! Kiitti Tuija, kun kurkistit! ❤️

   Poista
  2. Ruokailuvälineisiin iskin silmäni nyt toisella katsannolla. Upeat! Mistä tuollaisia löytyy? Tuija

   Poista
 3. Ihana keittiö jonka voisin ottaa kaikkinensa omaan kotiini! Onnittelut voitosta, hyvä Hanna :)
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloinen kiitos Marjut! ❤️ Kevään odotusta!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall