KIRJASUOSITUSMikä olisikaan ihanampaa luettavaa pakkaspäivinä, kuin Italian upeat maisemat, maut ja tarinat? Maltilla ahmittava Ella Kannisen kirja täyttää hyvin kaipuun saapasmaasta ja tekee kylläiseksi kuvillaan ja resepteillään!Mikä Italiassa viehättää? Nojatuolimatkalla, Ella Kannisen uuden kirjan 'Kyläelämää Italiassa' sivuilla, saa monta vastausta kysymykseensä. Ella kertoo hauskasti ja elävästi herkullisia tarinoita Toscanasta, perheestä, ystävistä ja tapakulttuurista, oliiviöljystä, viininviljelystä ja ruuasta. Ja valokuvaaja Ofer Amir on tehnyt Ellan kyläelämän taitavasti visuaaliseksi.

Viime viikonvaihteen Italia-teemoissa tiramisu jälkiruokamme syntyi kirjan inspiroimana. Vaikka se ei kuulemma olekaan italialaisten ykkösjälkkäri, meidän makunautinto oli huipulla. Ohjeet kirjan sivulla 41.   


Italian lumossa, 

Hanna

3 kommenttia

 1. Tuosta kirjasta tykkäisin takuuvarmasti, yhtä paljon kuin tiramisusta. Oltiin muutama vuosi sitten Garda-järvellä yhdellä parhaista lomistamme ja siellä söin tiramisua joka päivä. Tuntui valitettavasti sitten myös housujen vyötäröllä. Mutta ihanaa oli ja ihana on Italia!

  VastaaPoista
 2. Italia <3
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Hanna!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kirjavihjeestä! Tiramisua ei olekaan tullut tehtyä aikoihin. Se oli anopin bravuuri lasten ollessa pieniä. Useammankin kerran muistan hänen tuoneen sellaisen tuliaisena. Täytyyköhän minun jatkaa hänen luomaansa perinnettä jossakin vaiheessa. :) Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall