TUNNELMAA JA HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!Tänään on hyvä päivä hidastaa ja hiljentyä! Perinteiden mukaan moni sytyttää kynttilät Suomen itsenäisyydelle! Päivässä on aina jokin erityisen hieno tunnelma! 
Itsenäisyyspäivästä minulla on monia kivoja muistoja. Neljännellä luokalla esiinnyimme luokkakavereiden kanssa Turun Heikkilän varuskunnassa ja lausuimme Finlandia hymnin runoillen. Ulkoläksy tuli opeteltua hyvin ja vieläkin muistaa juhlallisen tilaisuuden jännityksen. Lukiossa valvoimme luokkahuoneiden ikkunoille sytytettyjä kynttilöitä ja partion itsenäisyysjuhlissa kannoin Suomen lippua. 


Oman perheen itsenäisyyspäivään kuuluu tänään mm. tv-ohjelmien perinteiset: Tuntematon sotilas-elokuva sekä Linnan juhlat sekä omasta lapsuudenkodista seurannut kahden kynttilän sytyttäminen kuudelta illalla. Tunnelmallista itsenäisyyspäivää sinulle! 

t; Hanna

8 kommenttia

 1. Rentouttavaa juhlapäivää! Kynttilät paloivat ikkunoilla minunkin kotonani ruutujen välissä. Sinulla on hienoja muistoja. 💙 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmallista iltaa myös teille perinteitä muistaen! ❤️

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja mukavat muistot itsenäisyyspäivästä. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa. Hyvää juhlapäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Anneli, pitääkin kurkistaa taas blogiisi, kiitos vinkistä! Hyvää illan jatkoa teille!

   Poista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi! Ja myös teille, hyvää illan tunnelmaa! ❤️

   Poista
 4. Itsenäisyyspäivä lähestyy jo loppuaan. Mukava päivä ollut ja jotenkin aina omalla tavallaan vaikuttava päivä joka hiljentää. Kynttilät paloivat illalla meidänkin ikkunallamme. Mukavia muistoja sinulla ❤

  VastaaPoista
 5. Aivan uskomattoman ihana koti teillä! Sait kyllä uuden innokkaan lukijan minusta. :)

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall