JOULUISIA IDEOITA MARKKINOILTAVanhan Suurtorin ja Turun kukkapuutarhojen järjestämillä joulumarkkinoilla näkee taitavaa kädentaitoa ja vehreitä ideoita. Joka vuosi tulee eteen jotakin uutta. Tunnustus kaikille yrittäjille, jotka tekevät tunnelmaa joulun alla näissä tapahtumissa.Suurtorin joulumarkkinoilla Turussa lanseerattiin 3. adventtina IrjaMarie's joulukortit. Nämä vapaalla kädellä huolellisesti piirretyt aiheet: mandala, sulka, kävyt ja kuusenoksa ovat taiteellisen kollegani uusia joulukortteja. Ihania minusta, jouluisia ja sopivat silti kaikkien vuodenaikojen paketti- ja lahjakorteiksi. "Surprise someone special", niin kuin Irja ehdottaa markkinoidessaan korttejaan. Mikä ihaninta, kuin saada käsinkirjoitettu joulutervehdys, muutama ystävän ystävällinen sana kauniin kortin tekstissä! IrjaMaries' kortteja voit tilata sähköpostitse: irjamarie@gmail.com


Viherlassilan puutarha on kulkenut pitkään trendikkäimpien vihermyymälöiden kärjessä. Myymälässä näkee aina ns. ykköskasvit ja leikkokukat. Eukalyptusta, sammalpallohyasintteja, laaja havuvalikoima ja superystävällinen palvelu. Kuvan jouluisen inspiraation on tehnyt taitava Kukkala-blogin Sanna vieraillessaan myymälässä. Jäin pitkäksi aikaa katsomaan Sannan luomaa hienoa koostetta jouluisista kasveista. Tämä on inspiroivaa!
Kauppilan piha- ja puutarhakeskus Turun Kaurakadulla on uudistuksessaan muuttanut myös nimensä. Miten muodikkaalta kuulostaakaan kukkia ja muuta vehreyttä myyvä Flör! Puutarhamyymälän uusi ilme on jouluinen ja varsin visuaalinen! Jokainen hylly ja pöytä täytetty tuoreilla ideoilla.  Vahalla päällystetty Amarylliksen sipuli kulki Flöristä jouluiseen kotiimme. Varsin symppiksen sipulin pitää sisältää valtaisa määrä voimaa kukan kasvattamiseen.

Luonto on taas inspiroinut jouluisilla markkinoilla ja kuusi on kannettu sisälle Villa Puomin olohuoneeseen. Tänä vuonna se on kapea, tuuhea ja ihanan vehreä.


Jouluiloa sinullekin!

Hanna4 kommenttia

 1. Voi miten kauniita kukkia ja ihanaa tunnelmaa kuvissa on!
  Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Ja ihania jouluisia tunnelmia! Vihreä on joulun väri 🎄

  VastaaPoista
 3. Kiitos, että pääsin matkassasi näihin joulun tunnelmiin ❤️ Luonnon inspiroimaa ja vihreyttä joulu täynnä! Mukavaa aattoviikkoa Villa Puomiin <3

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall