BONUSTYTÖT PIPARITALKOISSA!


Miten nopeasti kulkee joulukuu! Vastahan sytytettiin adventtikynttilä ja toinenkin, itsenäisyyspäivän pukuloistoa nähtiin linnanjuhlissa ja nyt tunnelmoidaan jo jouluviikkoa. Villa Puomin emännän kalenteri on tulvinut työ- ja arkimenoja ja toinen toistaan hienompia kohtaamisia. "Bonustytöt" vierailivat piparitalkoiden merkeissä, enkä ollut uskoa silmiäni, miten säihkyviä piparkakkuja syntyi nuorten neitojen käsityönä!Perinteistä syntyy jouluntunne! Sain viime vuonna leipoa sukulaistyttöjen kanssa keittiön täyteen tuoksua ja sama perinne toteutettiin tänäkin jouluna. Päivään kuului tietenkin oheisohjelmaa, kuten hiusten letitystä eukalyptuskoristeilla, parhaat biisit ja "vain elämää "-musiikit yhteislaululla ja muutama muotikuvaposeeraus uusissa puseroissa. Ihania tyttöjä ja mikä onni saada viettää aikaa heidän kanssaan!
 
 

Kaikki piparimuotit otettiin esille keitiön laatikosta. Dala- häst, lammas, tähdenlento, luistin ja lumihiutale ja miten hyvänmakuista piparitaikinaa! Tyttöjen näppärät sormet kaulivat hetkessä uunipellit täyteen  ja sokerikuorrutteet pursotettiin mielikuvitusta käyttäen. Taiteellisesta vaikutemasta täydet pisteet!


 

Eikö olekin täydellisiä joulupipareita? Kaikki on kultaa, mikä kiiltää! ;)

Jouluntuoksua ja joulumieltä on viikko täynnä! Nautitaan tästä tunnelmallisesta ajasta!

Iloisin ja jouluisin terveisin, 

Hanna

2 kommenttia

  1. Harakka minussa heräsi heti kuin näin pipareissa kiiltävää kultaa :)
    Täydellisiä pipareita ja ihania apureita sinulla.
    Mukavaa jouluviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Bonustyttöä odotellessa <3 Ihanat piparit ja mitkä kampaukset! Kadehdin aidosti kaikkia letitystaitoisia :) Teillä on ollut tunnelma kohdillaan ja hieno meininki!

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall