MOI PITKÄSTÄ AIKAA!Syyskuun viikot harppoivat blogin yli pikakelauksella. Enpä olisi kesällä uskonut, miten paljon kotimme remontti vie energiaa ja ennen kaikkea vapaa-aikaa. Tänään olemme jo voiton puolella ja kipot ja kulhot löytäneet paikkansa uudessa keittiössä. Kiva siis istua jälleen pöydän ääreen kirjoittamaan elosta Villa Puomissa. 
Ihan aluksi iloinen kiitos teille jokaiselle kivoista kommenteista edelliseen postaukseen! Lämmittää mieltä, kun lukijoita on kertynyt 3,5 vuodessa monia ja Instagramissa seuraajia tulee joka viikko lisää! Mutta mistä alkaisin ja mitä kuvaisin pienen tauon ja ison rempan jälkeen? Onhan arki pyörinyt joka päivä kodin ja työn välillä ja pieni minilomakin tehtiin Pärnun kautta Riikaan, Tartoon ja Tallinnaan. 

Siispä jatkan siitä, mihin elokuussa jäin ja kertauksena muutama fakta. Heinäkuussa purkasimme itse kahden toiletin kaapistot, vesipisteet ja lavuaarit. Saneerausliike laatoitti vessojen seinät ja lattiat ja uusi lattialämmitykset. Elokuussa Kvik toimitti ja asensi uudet kaapistot ja allastasot ja me jatkoimme omin voimin koko taloon lankkuparketin asennusta. Purjehtija nikkaroi ahkeraan yli 100 neliön verran Trinity-lattiaa ja olemmekin olleet tammilattian stone wash- sävyyn huipputyytyväisiä. 

Syyskuussa jatkui purkuhommat, kun vuorossa oli keittiö. Kaikki otettiin alas seiniltä ja purettiin tyhjäksi. Työpäivien jälkeen sekä viikonloppuisin meillä jatkui levyttäminen, maalaus, hiomiset ja siinä sivussa kokosimme uudet vaatekaappiratkaisut eteiseen ja vaihdoimme koko taloon sisäovet. Omaksi remppaurakaksi sain sisäportaiden maalauksen ja viimeiset kerrokset ovat vielä tekemättä. 

Uudet Kvik-keittiön kaapistot asennettiin noin kaksi viikkoa sitten ja keraamiset kivitasot viime torstaina. Tiskikone on toiminnassa ja vesi saadaan juoksemaan hanasta toivon mukaan huomenna, joten vielä kun peräkärryllinen katto-, ovi- ja lattialistoja saadaan naulattua kiinni, voidaan palata niin sanotusti normaaliin ja ottaa kotona rennommin. 

Vanhaa taloa kun remontoi, tekeminen ei kai lopu koskaan. Ensi vuonna 20 vuotta täyttävä Villa Puomikin oli jo ehostuksen tarpeessa. Vielä siis TO DO - listalta jokunen asia ja siinä sivussa ja joka välissä sekä lopuksi vielä siivous. 


Nurkat pyöreinä edelleen remppatarvikkeista, mutta onnellisena kodin uudistuksesta, 

Hanna 


PS. Nyt kun remppa tuli kerrottua perinpohjin, ovat tulevat postaukset täynnä kuvia! 
Kiitos, kun olet mukana! 11 kommenttia

 1. Voi onnea ja iloa rempan loppusuoralle! Hieno ponnistus! Justiinsa samoja juttuja, joita pitäisi laitella myös tässä meidän 19-vuotiaassa... viime viikolla just miehen kanssa aiheesta puhuttiin. Nautinnollisia loppuvuoden hetkiä teille, nyt saa ihastella työnsä jälkeä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Teija! Teillä siis saman ikäinen talo... Kyllä elämä näkyy ja kuuluukin näkyä. Kaikella on aikansa ja nyt oltiin valmiita ponnistukseen. Kannatti. Tunnelmaa myös teille, arkeen ja pian jo joulun odotukseen! ❤️

   Poista
 2. Kova urakka teillä takana, mutta lopputulos vaivan väärti😊 Innolla odotan kuvia. Hyvää syksyn jatkoa uudistuneessa kodissa!
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marjut! ❤️ Myös sinulle, lisääntyvää tuiketta ja tunnelmaa loppuvuoteen!

   Poista
 3. On siellä tehty isoja muutoksia.
  Kivaa päästä näkemään lopputulos!
  Mukavaa viikkoa Hanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Outi! Kiitos myös sinulle, lokakuu jo puolivälissä ja tunnelma kasvakoon kohti loppuvuotta! Valoa ja iloa Outi!

   Poista
 4. Remontti on kyllä aina kova urakka ja tuppaa paisumaan, mutta lopputulos on varmasti koko vaivan arvoinen. Mukavaa syys viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pia! ❤️ No niin tuppaa paisumaan ja voimat loppumaan, vaan lepoa ja rentoa eloa välillä, niin kyllä jaksaa! Valoisaa syksyn jatkoa sinne!

   Poista
 5. Huh, mikä puhti ja tehokkuus! Remonteilla on taipumus paisua, mutta hyvällä tavalla. Teillä on tyylikäs, harmoninen koti, jossa sielu lepää. Terveisin elämänmittaiseen rupeamaan sitoutunut, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuija, mietinkin sinua tätä taloa remontoidessa. Kiitos kauniista sanoistasi, otetaan leppoisasti kumpikin ja nautitaan aikaansaadusta, välillä tunnelmoiden ja taas jotain viritellen. Iloa viikkoosi! ❤️

   Poista
  2. Inspiraatiokortit antoivat uutta potkua suunitelmiin! Niistä lisää tuonnempana blogissa. Sunnuntai-illan terveisin Tuija

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall