EI NIIN PIENTÄ PINTAREMONTTIA!Vessoista kaikki alkoi! Ei niin pieni pintaremppa, vaan seinien ja lattioiden kaakelointi, kalusteiden ja altaiden vaihto. Nyt on jo kiva sisustaa!

Lattialämmitys tuntuu lempeältä aamuisin, valkoiset allastasot ylelliseltä. Alakerrassa on pieni vierasvessa, yläkerrassa isompi, missä föönataan kiharapilvet ja meikataan suuren peilin edessä. Kukapa sitä pyttyjä kuvaamaan, mutta muutama otos tunnelmaa luovasta rekvisiitasta on kai sopivaa.
 

Seinät kaakeloitiin Pukkilan 20 x 40 valkoisella laatalla, lattiat 10 x 10 sekä 10 x 20 hiilenharmaalla. Kalustesuunnittelun teki Kvik ja valitsimme kumpaankin vessaan Mano-sarjan suuret vetolaatikot sekä Kuman allastasot.

Alakerran ajopuukehyksinen Pentikin peili oli jo ennestään meillä ja siirtyi makuuhuoneesta nyt sopivampaan paikkaan. Luonnonvalkoinen valaisin sekä yläkerran suuri peili löytyivät Aveliasta. Muutama kynttilälyhty, oksa sekä tuoksuva saippua oli kiva laittaa uusille tasoille.  Hyvää alkavaa viikkoa teille lukijat!

t; Hanna

8 kommenttia

 1. Niin kaunista!
  Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anu! Lisääntyvää tunnelmaa loppuviikkoon Sinulle!

   Poista
 2. Ihanaa, suorastaan meditatiivista rekvisiittaa. Hienoa kontrastia uusille pinnoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Celia! Hymyilyttää! Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 3. Niin kaunista ja tunnelmallista. Remppa on ollut mitä onnistunein - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anneli, kiitos! Remppa on aina iso koitos ja sen jälkeen voi huokaista, ainakin hetkeksi. Samoin sinulle, hyvää energiaa lokakuun viimeisiin päiviin!

   Poista
 4. Aivan upealta näyttää. Ihana allastaso <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi! Tykkään myös tuosta valoisan valkoisesta. Iloa ja valoa!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall