SMOOTH SUNDAYElokuiset energiat ympärillä. Lämpöiset päivät, lempeät illat ja vielä kesän tuntu. Smooth Sunday oli tänään iloisen vihreä terveysjuoma, jota nautin terassilla pistosahan leikatessa lankkuparkettia olohuoneessa. Remontin seassa iloa tuo pienetkin kauniit hetket.  


Lämmin kiitos Åblogien kirppispäivästä, joka koettiin viikko sitten sunnuntaina! Oli kiva nähdä blogin lukijoita, blogisiskoja ja tehdä kirppiskauppaa, vaikka saderintama pyöri ympärillä koko tapahtuman ajan. Erityiskiitos järjestelyistä kuuluu Kotilaiturin Katille, kun perhe, ystävät ja kylänmiehet oli organisoitu  tekemään päivästä onnistunutta ja liikennejärjestelyistä turvallista! Mukavaa kirppispäivänä oli huomata, miten tavara vaihtoi omistajaa ja jouluvalot ja mariliinat saivat hyvän, uuden kodin. 


Hyppäsin viikolla mukaan naisten kuntoryhmään. Kerran viikossa " koutsin" ohjaamana kävelylenkkiä, lankkua, penkkiä ja kaikkea mahdollista liikkumista paremman kunnon ja hyvän olon saavuttamiseksi. Bonuksena ihanat ravinto-ohjeet. Viikonvaihteessa ovatkin salaatit ja kurkut avokadoineen maistuneet ihan eri muodossa. Eikö näytäkin hyvältä tuo viher-smoothie? Reipasta ja vehreää viikkoa sinullekin!

t; Hanna


3 kommenttia

 1. Herkulta näyttää ja varmasti maistuu! Minulla vieläkin väsy olo, kun taas oli muuttoruljanssia. Tyttären tavarat etsivät paikkaansa, kun hän lähtee vaihtoon ja me saamme ne lohduksemme. Ikävissään voi vaikka käpertyä hänen vilttiinsä. Eläväistä elokuun viikkoa! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon tapahtuu teidän elämässä juuri nyt. Elokuun tunnelmaa Tuija, olet kovasti ajatuksissa! <3

   Poista
  2. Kaikkea muuta kuin pysähtynyttä, tylsää elämää. Onnenhetkiä, kyynelten kimallusta, aurinkoa ja sadetta. Kokonaisuus ratkaisee! Sinäkin ajatuksissa. 💙 Tuija

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall