ELOKUU TARJOTTIMELLAKaunista elokuuta kaikille! Loman jälkeinen arki on rytmittänyt vuorokauden uusiksi. Samalla valmistaudutaan suureen kirppistapahtumaan! 

On aina kiva aloittaa loman jälkeinen työviikko, kun uutta on edessä. Kuljetuspalvelu toimitti tuoreet muotikuvastot toimistolle ja olimme hetkessä syksyisten herkkujen äärellä. Tarjottimella on mm. oliivia, konjakkia, uutta marsalaa, suureksi puhjenneita kukkia ja skandinaavisia aineksia. Jos haluat itsellesi reseptit, miten pukeutua saapuvaan syksyyn, postitan kuvastot mielelläni. Lähetä minulle yhteystiedot: info@friendtex.fi. 


Viikolla lisäsin blogini sivubanneriin ilmoituksen Åblogien perinteisestä tapahtumasta! Huomasithan? Ensi sunnuntaina järjestämme suuren ( lue valtaisan) kirppispäivän Kotilaiturin pihalla, Liedon Ilmarisissa ja Villa Puomi on siellä myyntipöydän ääressä monen blogittaren seurassa. Myös yrityksiä on kutsuttu mukaan tänä vuonna ja Friendtex tuo vaaterekkinsä paikan päälle. Mallikappaleita ja viime kauden vaatteita myydään tosi edulliseen hintaan! Tule ihmeessä ystäviesi kanssa treffaamaan meitä kirppikselle! Tapahtuman ilmoittelua voit seurata viikolla Facebookissa, Åblogien sivuilla. 

Energisin terveisin, 

Hanna


4 kommenttia

 1. Ihanaa elokuuta ja kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos Outi <3 ... Sinullekin, elokuun hyvää tunnetta! Ps. silmälasisi näyttivät perfect!

   Poista
 2. Ihana nähdä kirppiksellä♥ Toivottavasti sää suosii! Ja niin, arki on tavallaan aika kivaakin taas, kunhan ensin laskeutuu alas lomamoodista.. ;)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa kirppispäivää! Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall