N Y T ALKOI REMPPAPikaiset lomaterkut Villa Puomista. Käytiin kotona starttaamassa remppa. Monta kohtaa talossa saa freesausta! 
Pieni tauko mereltä, pyykinpesua ja samalla remontin aloitus. Aamulla ilmestyi putkimies ja käynnistettiin kahden vessan uudistus. Kaakelointia, kalusteiden vaihtoa ja uudet valoratkaisut edessä ammattilaiset apuna. Siispä lähdemme pois tieltä, pakkaamme puhtaat vaatteet jälleen matkaan ja laitamme purjeet vetämään. On luvattu mitä hienointa kesäsäätä, joten veneen kokka suunnataan etelään. 

Kuvassa suurta iloa tuonut näkymä: yläkerran kaiteet maalattiin valkoiseksi. Kun päästään portaiden maalaukseen, kerron lisää maaleista ja materiaaleista ja laitan myös uusia kuvakulmia. 


Energistä, aurinkoista kesän jatkoa lukijat! 

t; Hanna

13 kommenttia

 1. Oi, mahtavaa. Vaikka remppaan aina liittyy myös vähän hammasten kiristelyä, niin tuntuu ihanalta päästä aloittamaan kodin uudistus ja sitten pikkuhiljaa näkemään työn tuloksia. Uskon, että sinun maullasi freesauksesta tulee tosi upea! Mielenkiinnolla odotan kuvia lopputuloksesta ja yksityiskohdista. Ihanaa seilausta, nauttikaa säistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi, saaristo on ollut upea tänä kesänä, tuulet suosineet merellä. Remppa edistyy pienin askelin, pitää olla kärsivällinen. Sinäkin sen olet kokenut Idurissa. Aurinkoa ja kivoja hetkiä teille kuunvaihteeseen ja loppukesään!

   Poista
 2. Voi - teitä odottaa ihana uudistettu koti kun palaatte mereltä takaisin. Ajatuksenakin jo aivan ihana juttu :) Myötätuulta purjeisiin ja rentouttavaa purjehduslomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu ja kiitos tsempeistä! Meillä ollutkin lähes koko kesän myötäistä tuulta purjeissa. Se on ollut rentouttavaa. Ja nyt jatketaan taas kotiympyröissä. Hyviä hetkiä sinulle loppukesään!

   Poista
 3. Hyvää rempan aloitusta ja hyviä tuulia purjehdukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi! Hyvää kuunvaihdetta ja kesän jatkoa! <3

   Poista
 4. Hyviä tuulia remppaan ja merelle! En malta odottaa lopputulemaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, en malttaisi minäkään odottaa... mutta pienin askelin ja joustavin ajatuksin. Pian nähdään!

   Poista
 5. Ihanaa kun kotiin on tiedossa jotain uutta kivaa! Komppaan Pilviä ja jään odottelemaan kuvia. Sinun maullasi muutokset tulevat todellakin olemaan tyylillä tehtyjä ja upeita. Mukavaa loman jatkoa sinne merelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, olispa kiva nähdä pian! Pian jo elokuu ja lyhtyjen aika. Hyvää kuunvaihdetta teille!

   Poista
 6. On aina kiinnostavaa nähdä muiden ideoita ja remppoja, vaikkei se itsellä olekaan ajankohtaista juuri nyt - paitsi jatkuva pienempi fiksaus, sisustaminn ja asetelmien muutos kotona. Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on inspiroivaa nähdä muiden koteja, jokin kaunis talletettu hetki tai pienikin idea. Kesän tunnetta vielä sinullekin Maarit!

   Poista
 7. Hyvältä kuulostaa! Lopputulos on varmasti näkemisen arvoinen. Tuskin maltan odottaa! Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall