ELÄMÄNMAKUINEN MÖKKIVISIITTINautin valtavasti, kun minut kutsutaan visiitille ystävän kesäkotiin. Vietimmekin viikolla aurinkoisen ja elämänmakuisen mökkipäivän luonnonhelmassa. Voitte uskoa, että olin inspiroitunut! 


Tämä kesäkoti on pitkän kivenheiton päässä Naantalista, metsäteiden päässä, pellon reunalla, keskellä kaunista maalaismaisemaa. Sen pihapiiri on ihastuttavan luonnollinen, sopivasti nurmikkoa leikattavaksi lomapäivinä, luonnonkukkia, heinäseipäitä ja yrttikoreja. Ja mihin tahansa mökkipolkuja kulkee, on Minttu, perheen kiharaturkkinen koira mukana. Se toivotti tälläkin kertaa meidät ystävykset iloisesti tervetulleeksi. 


Tässä kesäkodissa asustaa sisustamisesta nauttiva ystäväni perheineen. Kekseliäitä ideoita on kaikkialla ja ihana rouheisuus, uusi ja vanha, hyvät ratkaisut niin pihalla kuin mökissäkin saavat hyvälle mielelle. 


Mökin tuvassa tarjottiin kuohuva malja luonnonkukilla koristellulta tarjottimelta. Harmoninen värimaailma, neutraalit sävyt ja materiaalit sopivat juuri maalle, ihan kuin vanhat kaapitkin, peilit ja astiat, kaikki sovussa keskenään. 


Makuuhuonetta kaunistaa mökin kunnostuksen yhteydessä paljastettu hirsiseinä.  Kelottunut heinäseiväs toimittaa vaatetangon virkaa ja vanhat puulaatikot toimivat lisäksi vaatteiden säilytyspaikkana. Oven paikalla on tuhdista pellavasta ommeltu verho, joka kiinnitetään molemmissa kulmissa olevista purjerenkaista seinäkoukkuihin. Kaikki luonnonmateriaalit kuin kuuluvat tähän henkeen. 

Jos tämän kesäkodin sisustajalla on taituruutta tyylille ja ideoita roppakaupalla ei niitä puutu hänen kokkaavalta puolisoltakaan. Meille valmistettiin mitä herkullisin kesäpäivän menu antipasti- lautasesta parhaaseen mökkipastaan ikinä. Sain ohjeen muistoksi ja tänne blogiin myös jaettavaksi. 

Elämänmakuisesta mökkipäivästä ja ystävistä kiitollinen, 

Hanna


Mökkipastan ohje seuraavassa postauksessa! 

6 kommenttia

 1. Hurmaava miljöö! Kauniisti kirjoitit kokemastasi. Tuija

  VastaaPoista
 2. Onpa viehättävän näköinen paikka! Rouheutta ja kauneutta, luontoa!
  Ja mitkä herkut - kyllä sinun on kelvannut:)
  Suloisi kesäpäiviä sinulle, Hanna <3

  VastaaPoista
 3. Wau mikä paikka! Ihanasti ideoitu - hyvällä maulla. Ja maukasta näytti olevan muutenkin. Kiva, että sait postata tällaisen :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunista tuolla mökillä onkaan. Ihanan päivän on kruunannut mahtava ruoka.
  Kivaa tätäkin viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Upea paikka. Olet ottanut niin kauniita kuvia.:) Tulee ihan sellainen olo, että olisipa itselläkin tuollainen paikka missä viettää kesälomaa. Rentouttavaa loman jatkoa Hanna!<3 -Saara-

  VastaaPoista
 6. Todella idyllinen paikka kaikkine ihanine yksityiskohtineen =) En yhtään ihmettele, että päivä tuollaisessa paikassa on nautintoa kerrassaan =)

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall