HYVIÄ TUULIA KESÄÄN!Viikonloppuna suunnattiin keula kohti saaristoa. Alkukesä näkyi kaikkialla. Kasvavassa kaislassa, pesivissä linnuissa  ja vielä niin kylmässä merivedessä.
Navakka kesäkuun pohjoistuuli ja +16 asteen merivesi. Veneellä se tarkoittaa kylmää menoa. Tuulenpitävät ja villaiset varusteet päällä tarkeni sitloodassa, kun keulapurje vei meitä tuttuja väyliä.

Saaristossa luonto on kaikkialla. Mikä sen rentouttavampaa, kuin kävellä talven jälkeen taas paljain varpain hiekalla, kerätä vedenhiomia oksia rannalta, tutkia kalliokaiverruksia ja kivenkoloja. 

Illalla, kun tuuli hiljeni, hyttyset inisivät ja aurinko laski taivaanrantaan, tuli kiva tunne. Onneksi kesä on vasta alkumetreillä. 

Hyviä tuulia kesään kaikille! 

Hanna

8 kommenttia

 1. Oi miten ihania kuvia <3
  Aurinkoista viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Lempeitä, suotuisia tuulia Hanna sinullekin! Tuo viimeinen kuva on aivan huikean kaunis ❤ Jäin katsomaan sitä oikein pidemmäksi aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merellä tai saarissa olisi paljon kuvattavaa, mutta kiva, jos saa jonkunkin hetken kiinni ja tunnelman kuvaan. Lempeää kesää Anu! <3

   Poista
 3. Myötäisiä tuulia kesään! Torstaille on luvassa myrskysäätä. Unelma on kiinnitetty lisäköysin varmuuden vuoksi. Tänään aurinkoista ja lokoisaa. Kello soi 5.30 ja nukkumaanmenon myöhäisyydestä johtuen päivä on tuntunut pitkältä, mutta antoisalta. Väsymyksestä huolimatta. 💚 Kuvasi toivat tuulahduksen mereltä! Kiitos! Tuijs

  VastaaPoista
 4. Toivon sulle kaunista ja rentouttavaa kesäaikaa! <3 Näissä kuvissa on jo ihana alku...

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia. Meri on niin upea elementti, kuvistasi sai meren tuulahduksen tunteen. - Pidätkö puutarhakirjoista? Minulla on blogissani arvonta, jossa palkintoina on kolme puutarhakirjaa. - Kesäterkkuja Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Nyt tuli ikävä kesää purjehtien. Me nimittäin juuri päätimme, että purjevenettä ei lasketa veteen tänä kesänä. Meillä on "elämä" levällään nyt niin monella suunnalla (mökkiremppa), että on pakko pririsoida. Toki nyt voi matkustellakin, kun ei saaristoreitit kutsu.
  Ihanaa kesää purjein!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall