TÄYTTÄ KUKINTAA
Viikko kiitänyt keväästä kohti kesää ja koko Suomi kukoistaa! Ainakin meidän kylällä jokainen hedelmäpuu on täydessä loistossaan.


No niin, luonto inspiroi jälleen! Kukapa ei juuri nyt ihmettelisi tätä kauneutta ympärillä. Samalla heräillään mökkielämään, veneilykauteen ja puutarhakin kutsuu. Elämä siirtyy sisältä ulos, sohvalta terassille tai ruohonleikkuukoneen varteen. Ihana, kukkiva ja vehreä vuodenaika!


Huoneet ovat täyttyneet vihreällä ja maljakot kukilla. Tuoksukin on hurmaava norjanangervoissa. Valoisat illat venyvät ja ajatuksissa on jo lomasuunnitelmia. 


 Virkeää viikon jatkoa,

Hanna


6 kommenttia

 1. Juuri sängystä kömpiessäni huomasin pihalla angervojen aloittaneen kukintansa. Taitaa olla juuri norjanangervo. Kesätunnelmiin! Tuija

  VastaaPoista
 2. Olin aivan paniikissa viime viikolla, kun jouduin olemaan reissussa ja pelkäsin, että omenapuumme ehtii tiputtaa kukkansa sillä aikaa... Onneksi ei vielä kokonaan.
  Kertakaikkisen ihana aika tämä kesän alku.
  Ihania kuvia sinulla jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas Hanna, todella kaunista! Tämä aika on esteetikolle täyttä juhlaa kun alkavasta kesästä saa nauttia luonnossa kaikilla aisteilla. Olisi ihana ottaa muutama vapaapäivä ja vain imeä itseensä kaikkea sitä kauneutta ympäriltään ja ihastella tuoksuja aamusta iltaan, vailla mitään muuta velvotteita. Kerätä luontoenergiaa. Kaunista päivän jatkoa ystäväni ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Luonto on todella parhaimmillaan; hedelmäpuut kukkivat ja kohta myös syreenit. Kauneuden lisäksi saamme nauttia upeista tuoksuista.

  VastaaPoista
 5. Tänään hoitolasten kanssa käytiin kävelyllä ja vähän väliä piti pysähdellä kun tämä hoitotäti halusi ottaa kuvia, mistäpä muusta kuin kukkivista puista.
  Ihanan aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Puut kukkivat tänä vuonna kyllä ennätysmäisen kauniisti ja luonto on muutenkin nyt aivan parhaimmillaan! Sitä on ilo päästä ihastelemaan ja kuvaamaan. :) Kesäistä viikonloppua!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall