SATEISEN SUNNUNTAIN DIY
Sateinen sunnuntai ja sen myötä pelkkää kotoilua. Aamupäivällä viimeistelin viikolla aloittamani unisiepparin. Siitä tuli melko boheemi nahkanauhojen, sulkien ja puuvillakotien Dreamcatcher! 


Kuulun fb:ssa "Luonto inspiroi sisustamaan" - ryhmään. Sen puitteissa järjestimme viime tiistai-iltana Kotilaituri -sisustus-ja lankakaupassa Dreamcatcher -kurssin. House no 465- blogin Mari kuvasi illan ideoinnit ja valmistuneet unisiepparit. Kurkista tästä Marin blogiin, minkälaisia hienouksia saimme aikaiseksi! 


Amerikan alkuperäiskansojen ja intiaaniheimojen symboleina olleet dreamcatcherit toivat hyviä unia ja uskomuksia. Ympyränmallinen pajunoksa kuvasi "äiti maata" ja siihen kiinnitetyt nauhat, sulat ja hevosenjouhet henkilökohtaisia asioita. 

Tämä makuuhuoneen peilin kylkeen laitettu uusi unisieppari on noin kymmenes, jonka olen tehnyt. Olen antanut unisieppareita lahjaksi ystäville, vienyt tervehdykseksi uuteen kotiin ja tuliaiseksi Tanskaan. Pajurenkaan ympärille kiersin Kotilaiturin valikoimasta trikookudetta ja renkaasta alaspäin solmin nahkanauhaa, kauppiaalta löytyneitä isoja puuhelmiä, sulkia ja kuivatettuja, kevyitä oksan palasia. Oli helppoa valita ainekset, sillä kauppias Kati on myös "luonto inspiroi" -persoona. 

Tämä Dreamcatcheri jää Villa Puomiin ja saa tuoda hyviä yöunia asukkailleen. 

Kevätsade kasvattaa, hyvää alkavaa viikkoa! 

Hanna
4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tykkään näistä unisieppareista!

   Poista
 2. Dream catcher is a beautiful word. Sieppaa kauniita unia! Minäkin olen väsännyt näitä lukuisia. 💕 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja taidan olla nähnytkin blogissasi! Kevättä Tuija!

   Poista

© VILLA PUOMI
Maira Gall