MUODIN KUVAUSMATKALLA

Kööpenhaminan kadunkulmassa oli actionia jo aamukahdeksalta. Muotikuvaaja antoi ohjeita ammattimallille, kun kamera tallensi jatkuvaa kuvasarjaa. Mielenkiintoinen päivä olla mukana syysmuodin kuvauksissa!
Kööpenhaminan kevät oli kukassa viime viikolla, kun sain kutsun osallistua syksy'16 malliston kuvauspäivään. Valokuvaaja Mingo Norager oli etsinyt sopivat kuvauspaikat ja heti aamulla seisoimme pienen puiston vierellä, vanhojen talojen ympäröimänä, kadunkulmassa lähellä Nyhavn:ia.
Bettina Jonssonin suunnittelemat syysmalliston asukokonaisuudet olivat silitettyinä ja hyvässä järjestyksessä pakettiautossa, missä ammattimalli vaihtoi myös vaatteita. Liikenne oli juuri täällä sopivan hiljaista, joten saimme hyvin tilaa päivän ensimmäisiin muotikuvauksiin. 

Stylisti, meikkaaja Annie Rimmer huolehti mallin jokaisesta hiussuortuvasta ja luonnollisesta meikistä ja kuvausassistentit heijastivat valoa tai poistivat varjoja vierellä. 

Asuissa näkyivät syksyn hallitsevat värit: oliivi, siniharmaa, musta, luonnonvalkoinen, konjakki sekä marsala sekä teemat mm. Rock Boheme ja Warm Minimalism. 


Iltapäiväksi siirryimme kuvaamaan rannikolle vanhoille betonibunkkereille. Seinien värit toistivat
hienosti syksyn vihreää väripalettia, printtikuoseja ja tekstiilimokkaisen jakun pintaa.  Oli kiva seurata kuvaustiimin päivää ja samalla kurkistaa tulevaan. Ennen kuvien päätymistä syksyn muotikuvastoksi ja malliston saapumista Suomeen nautitaan keväästä ja lomaillaan muutama kesäviikko. 


Köpiksen terkuin,

Hanna2 kommenttia

  1. Kiintoisaa sinun työsi! Kesän odotusterveisin Tuija

    VastaaPoista
  2. Olipa mielenkiintoinen reissu, jännä nähdä sitten valmis kuvasto. Kevätpäiviä sinne <3

    VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall