KÄSINTEHTYÄ KERAMIIKKAAMikä leppoisa viikonvaihde! Pitkästä aikaa nautin kahvia ulkosalla. Monet sanovat, että kahvi maistuu paremmalta omasta lempikupista. Taisin löytää juuri oman suosikkini!
Sisustusliike Avelian Mari tapasi messuilla 70-luvulla syntyneen pariisilaisen keraamikon Alix. D.Reynis:in. Pian käsintehdyt astiat matkasivat Turun Ruissaloon Avelian pitkälle puupöydälle.  Tässä kakkulautasen, pienen kulhon ja kupin astiastossa on jotain hienoa herkkyyttä, eikö olekin?
Jos on muovaillut savea käsissään, tietää, miten herkkä materiaali on kyseessä. Kaikki näyttää sivusta katsottuna helpolta, mutta jo pienen kupin muotoilussa on tekniikkansa. Hemmottelin itseäni hankkimalla pienen sarjan tätä valkoista keramiikkaa ihan vain hyviä hetkiä varten.

Kaunista kuunvaihdetta!

Hanna
Yhteistyössä: www.avelia.fi
6 kommenttia

 1. Näin nämä ihanuudet, mutta unohdin hiplailla niitä. Kaikkea kaunista oli niin paljon. Hyvä ajatus omat hyvien hetkien astiat. 💕 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, kun ehdit niin paljon nähdä viikonvaihteessa. Hyviä hetkiä saisikin olla useasti. Hyvää kuunvaihdetta ja suvea Tuija!

   Poista
 2. Onpa kauniit astiat <3
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi, ja kiitos, kun olet tänne blogiini kurkistanut ja kirjoittanut <3 Hyvää virettä sinulle ensi viikkoon ja kuunvaihteeseen! t: Hanna

   Poista
 3. Onpa todella kauniit astiat. Sopivia omiin hyviin hetkiin. Mukavaa viikkoa sinulle Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista
 4. Wauuu! Aivan upean ihanat kupit ja kuvat!

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall