VANHAT AIROTHymyilyttää nämä valoisat huhtikuun aamut! Kesäajan rytmissä on helpompaa käynnistää päivä ja olo on energisempi. Pian päästään veneiden kevätkunnostukseen.
Olen kerännyt vanhoja airoja. Ne sopivat taloomme, kun meri on lähellä ja ollaan Saaristolaiskylässä. Airoja on olohuoneen parruilla jo viisi. Yksi siis puuttuu kuvasta. Osa on saatu lahjaksi, osa löytynyt mökkirannalta, yksi ostettukin. Halusin joskus laittaa ne seinälle, mutta ovat jo asettuneet tuonne ylös, hyvä niin. 

Upeista valokuvistaan tunnettu Tohkeissaan blogin Katri (klik) antoi minulle haasteen, missä pitää nimetä kodin " the mööpeli". Joku kaluste, joka sykähdyttää, jolla on tarina tai joka on tärkeä osa kodin elämää. Tässä on jäätykin miettimään, mikä tuo maagiselta kuulostava kodin kaluste olisi. Siitä sitten seuraavaksi. 


Valoa ystävät ja lukijat, kevät herää ympärillä! 

Hanna5 kommenttia

 1. Moi Hanna! Meillä myös muutama airo odottaa kellarissa. Kerrostalokämpässä tuli pidettyä niitä verhotankoina, mutta tänne omakotitaloon en ole osannut niitä enää laittaa. Ehkä tulee hyötykäyttöön sitten pihalla. Kauniita kyllä ovat. Ihana harmaa ja elämää nähnyt pinta. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suveliina ja kiva, kun tänne kurkkasit. Airot verhotankoina onkin hyvä idea. Ajan patinoima, harmaa puu on kauneinta! Hyvää kevättä sinulle!

   Poista
 2. Loistava paikka airoille! Tykkään itsekin vanhoista jutuista ja nuo sopivat teille, kun nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kati, niin taitavat sopia nuo airot tähän ympäristöön. Kohta pääsee jo nauttimaan merielämästä, tai kevään todellisuudesta puutarhassa. Nähdään!

   Poista
 3. Nyt sinulla niitä on! Sopivat loistavasti teille! 💙 Tuija

  VastaaPoista

© VILLA PUOMI
Maira Gall